Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Emoţii pentru echipa ALT LOVE BUILDING cu o săptămână înainte de premiera de gală

      12 decembrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Bogută au motive de bucurie pentru că pe 19 decembrie va avea loc cu începere de la ora 19.30, la CinemaPRO, premiera de gală a filmului ALT LOVE BUILDING, cel de-al doilea lungmetraj pe care cei trei actori îl produc împreună şi în care interpretează tot ei rolurile principale.

       

      Pentru că eforturile depuse în această dublă calitate de actor-producător au fost mult mai mari şi emoţiile sunt pe măsura implicării, ALT LOVE BUILDING este pentru toţi cei care au luat parte la realizarea filmului un proiect de suflet, care spre încântarea tuturor se anunţă încă de pe acum a fi cea mai aşteptată premieră românească a sezonului.

       

      ,,Spre deosebire de filmările pentru Love Building, la ALT LOVE BUILDING am avut parte şi de un team building adevărat! Două săptămâni la Club Vila Bran, în discuţii şi dezbateri, petreceri şi tensiuni”, a declarat Dragoş Bucur despre experienţa filmărilor, tot el fiind cel care a concluzionat că printre puţinele lucruri comune celor două filme se identifică pentru el sentimentul de ,,călătorie în timp, o reînviere a entuziasmului din anii de facultate când mâncam actorie pe pâine”.

       

      Despre provocările întâmpinate pe platoul de filmare, regizoarea filmului ALT LOVE BUILDING, Iulia Rugină, declară că: ,,Cea mai mare problemă înainte de filmări a fost pentru mine faptul că nu era zăpadă. Pentru că a fost singurul an în ultimii 20 şi ceva în care nu a nins în februarie la Bran. Am sperat până în ultima clipă, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Odată ce am început filmarile, stresul s-a transformat din problema legată de lipsa zăpezii, în ceea ce ar fi însemnat apariţia ei, pentru că odată ce am început fără zăpadă, trebuia să avem continuitate, prin lipsa ei".”.

       

      Pentru Dorian Boguţă încărcătura emoţională este una notabilă, conform propriilor sale declaraţii:,,Dacă Love Building pentru mine a însemnat, să zicem, o aventură tinerească şi care a lăsat în urmă nişte amintiri şi senzaţii foarte frumoase, ALT LOVE BUILDING este deja o relaţie mult mai serioasă, asumată, matură şi care demonstrează că are viitor. “, a mărturisit actorul.

       

      Acum, cu doar o săptămână înainte de apariţia pe covorul roşu, Alexandru Papadopol se declară încrezător: ,,Este o comedie făcută cu bun gust, iar brandul Love Building a confirmat că poate aduce oamenii în sala de cinema”.

       

      Vineri, 19 decembrieDragoş BucurAlexandru Papadopol şi Dorian Bogută vor păşi pe covorul roşu de la CinemaPRO, alături de regizoarea Iulia Rugină, scenaristele Ana Agopian şi Oana Răsuceanu, directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile şi cursanţii Actoriedefilm.ro, în prezenţa unui număr impresionant de celebrităţi.

       

      Filmul ALT LOVE BUILDING va debuta pe marile ecrane din toată ţara pe 26 decembrie, fiind o producţie marca Actoriedefilm.ro, distribuită de Freeman Entertainment.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor