Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Episoadele din „Anthony Bourdain: Parts Unknown” cu Asia Argento, retrase de CNN

      3 septembrie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      CNN a hotărât să retragă din serialul „Anthony Bourdain: Parts Unknown” episoadele în care apare actrița Asia Argento, una din vocile principale ale mișcării #MeToo, dar care a fost recent acuzată că a întreținut și ea relații sexuale cu un minor.

       

      Argento, care avea o relație cu gazda show-ului, Anthony Bourdain atunci când acesta a murit, a apărut în două episoade ale seriei și a regizat un al treilea.

       

       

      Un purtător de cuvânt al CNN a confirmat pentru BuzzFeed News că toate acele trei episoade au fost scoase din serviciul de streaming CNN Go, din cauza acuzațiilor împotriva actriței.

       

      Toate astea după ce s-a aflat că Asia Argento l-ar fi plătit pe actorul Jimmy Bennet, care susține că actrița l-a hărțuit sexual când el avea 17 ani, iar ea, 37. Pe vremea când era copil, Bennet a jucat rolul băiatului personajului jucat de Argento în filmul “The Heart Is Deceitful Above All Things”.

       

       

      New York Times a publicat apoi dovezi arătând că cei doi au ajuns la o înțelegere de 380 de mii de dolari, anul trecut, la doar câteva luni după ce Argento a ieșit în spațiul public cu acuzațiile de hărțuire sexuală împotriva lui Harvey Weinstein.

       

      Deși Argento a negat că a avut vreo relație sexuală cu Bennet, recent a circulat pe internet o fotografie cu cei doi, dezbrăcați, pe patul unui hotel.

       

      La scurt timp, Asia Argento a fost dată afară și din juriul X Factor Italia.

       

      Sursa: variety.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor