Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Eşti pregătit pentru Jigsaw ?! Vezi aici trailerul

      7 august 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      John Kramer - cunoscut sub numele de The Jigsaw Killer sau pur și simplu Jigsaw - este un personaj fictiv și care apare în franciza Saw ca principal antagonist. Jigsaw și-a făcut debutul în primul film din seria Saw și a apărut ulterior în Saw II, Saw III, Saw IVSaw V,Saw VI, Saw 3D și, în cele din urmă, Jigsaw. El este portretizat de actorul american Tobin Bell.


      În narațiunea seriei, Kramer este un fost inginer civil care a murit dintr-o tumoare inoperabilă a lobului frontal care sa dezvoltat din cauza cancerului de colon. După o încercare de sinucidere a eșuat, Kramer a găsit o nouă apreciere pentru viața sa și a decis să-și dedice restul vieții pentru a inspira aceeași apreciere în ceilalți, încercând voința lor de a trăi. Metodele sale includ forțarea subiecților săi prin intermediul scenariilor mortale, pe care le-a numit "jocuri" sau "teste", în care au fost forțați să facă dureri asupra lor sau a altora pentru a scăpa. 

       

      Nu rata premiera filmului din 27 octombrie.

       

      Iată trailerul filmului "Saw: Legacy (Jigsaw)":

       

       

      Pentru mai multe detalii despre filme întră pe site-ul nostru http://filmsi.ro şi abonează-te la canalul Youtube FilmSi Channel.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor