Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ewan McGregor nu-şi mai face griji în privinţa vârstei

      2 februarie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Actorul din „The Impossible”, Ewan McGregor a mărturisit că avea câteva temeri legate de îmbătrânire, atunci când a împlinit 40 de ani, dar acum se bucură de viaţă mai mult ca oricând.

       

      „Începusem să mă îngrijorez în privinţa vârstei atunci când am împlinit 40 de ani, dar acum am trecut peste asta. Sunt mulţumit şi relaxat cu faptul că îmbătrânesc”, a declarat Ewan McGregor pentru revista italiană „IO Donna”.

       

      Actorul scoţian (41 de ani) are patru fiice: Clara (15 ani), Esther Rose (11 ani), Jamiyan (11 ani) şi Anouk (2 ani), cu soţia sa, Eve Mavrakis şi spune că a urmat exemplul părinţilor săi atunci când a fost vorba de creşterea lor.

       

      Starul din „Jack the Giant Slayer” a mărturisit, de asemenea, că nu vrea să le impună reguli stricte fetelor sale, însă îşi doreşte ca ele să cunoască diferenţa dintre bine şi rău.

       

      „La fel ca părinţii mei, sunt doar câteva valori simple pe care le preţuiesc, atunci când vine vorba de copiii mei. Ce este rău, ce este bine, bunătatea, o cultură solidă şi bunele maniere.”

       

      Ewan McGregor este căsătorit cu Eve (46 de ani) din 1995, dar nu ştie care este secretul unei relaţii reuşite. Cu toate acestea, a ţinut să precizeze: „Nu există reguli într-o căsnicie. M-a ajutat mult faptul că sunt încă îndrăgostit după atâţia ani.”

       

       

      Sursa: contactmusic.com

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor