Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      EX MACHINA, thrillerul distopic al lui Alex Garland, va fi lansat și în România pe 19 iunie 2015!

      11 mai 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Ex Machina spune povestea lui Caleb, un programator de 24 de ani, angajat al celei mai mai companii de IT, câștigă o competiție internă care avea ca premiu o săptămână alături de Nathan, șeful extrem de retras al companiei, la reședința lui izolată din munți. Dar, când Caleb ajunge pe domeniul acestuia, descoperă că va fi nevoit să participe la un experiment fascinant, dar foarte bizar, în care va trebui să interacționeze cu prima inteligență artificială reală din lume, adăpostită de o superbă fată-robot.

       

      Scenaristul/regizor Alex Garland (28 Days Later, Sunshine) ne aduce o viziune care-ți îngheață sângele în vine asupra viitorului deloc îndepărtat al inteligenței artificiale. Experimentul pe care îl va trăi Caleb se va transforma într-o bătălie psihologică sumbră, cu întorsători de situație care îl vor pune în fața unei alegeri extrem dificilă: mașina sau omul?

       

      Domhnall Gleeson, Oscar Isaac și Alicia Vikander conduc distribuția acestui thriller psihologic, un triunghi amoros dintr-un viitor apropiat și distopic. EX MACHINA explorează idei despre natura conștiinței, emoțiilor, sexualității, adevărului și minciuni.

       

      Scris și regizat de Alex Garland, filmul e produs de Andrew MacDonald și Allon Reich, de la compania DNA, iar Scott Rudin și Eli Bush, cărora li se alătură Tessa Ross, de la Film4, sunt producători executivi.

       

      Director de imagine este Rob Hardy (Blitz), scenografia îi aparține lui Mark Digby (Slumdog Millionaire), costumele, lui Sammy Sheldon Differ (X-Men: First Class), machiajul, lui Sian Gregg (Never Let Me Go) și montajul, lui Mark Day (About Time).

       

      Ex Machina explorează idei despre natura conștiinței, emoțiilor, sexualității, adevărului și minciuni. Filmul va ajunge în cinematografele din România pe 19 iunie! Iată trailerul!

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor