Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Familia Belier" din 26 iunie în cinematografe

      16 iunie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      În data de 26 iunie 2015 va avea loc în cinematografele din întreaga țară premiera filmului de comedie Familia Belier, în regia lui Eric Lartigau. Pelicula a avut un succes extraordinar în Franța, unde a înregistrat o cifră record de peste 7 milioane de spectatori.

       

      Filmul este distribuit în România de Independența Film.

       

      În Familia Belier, toți sunt surdo-muți în afară de Paula (Louane Emera), care are 16 ani. Ea reprezintă legătura familiei cu lumea. Într-o zi, la sugestia profesorului de muzică (Eric Elmosnino), entuziasmat de calitățile vocale ale Paulei, ea începe să se pregătească pentru a participa la un concurs organizat de Radio France, însă familia ei nu este chiar încântată de această idee. Aflată între famile și îndeplinirea unui vis, Paula trebuie să ia o decizie. Și indiferent care va fi aceasta, viața ei nu va mai fi niciodată la fel.

       

      Familia Belier este o comedie emoționantă despre viaţa de familie, prietenie, curaj şi maturizare, toate împletite cu comicul de situaţie şi de “limbaj”.

       

      „Această poveste m-a atins iremediabil. Aș putea face o motivație pentru alegerea acestui scenariu, dar adevărul este că alegerea mea a fost spontană, imediată, impulsivă. Sfârșitul adolescenței reprezintă un moment cheie în viață: poate fi înfricoșător să vedem de la distanță această lume a adulților în care vom fi aruncați fără nicio plasă de siguranță. Este o vârstă care mă emoționează.“, a declarat Eric Lartigau, regizorul filmului.

       

      Din distribuție fac parte: Louane Emera (participantă la The Voice Franța), Karin Viard (Skylab, Time Out), François Damiens (Delicacy), Eric Elmosnino (Gainsborou: A Heroic Life, Skylab), Luca Gelberg, Ilian Bergala.

       

      Ce mi s-a părut interesant la această poveste, este tocmai dorința de a răspunde la întrebarea: Ce înseamnă normalitate? Avem obiceiul de a fi prizonierii unor concepții pe care le-am primit moștenire ”, a adăugat Lartigau.

       

      Timp de 6 luni de zile, câte 4 ore pe zi, actorii au lucrat cu consultanți specializați, au învățat limbajul semnelor și s-au familiarizat cu tot ce înseamnă această lume. „Este o adevărată aventură pentru un actor să înlocuiască cu gesturi lucrurile pe care le putea transmite prin voce“, spune Lartigau.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor