Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Favoritul lunii august la MGM Channel - KEANU REEVES

      25 iunie 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      Keanu Reeves este FAVORITUL MGM al lunii august. Urmăreşte-l pe actorul nostru favorit din această lună în câteva dintre filmele de la începuturile carierei sale, printre care Dragoste şi moarte în Idaho şi Pseudo-călătoria lui Bill şi Ted.  


       

      Programul MGM Channel din serile de marţi este dedicat celor mai iubiţi artişti din toate timpurile din lumea cinematografică. În luna august, ne îndreptăm atenţia spre actorul Keanu Reeves.

       

       

      Jucător de hochei în liceu, primul lui rol secundar, în drama sportivă Youngblood i s-a potrivit perfect actorului canadian Keanu Reeves. După aceasta, el s-a mutat la Hollywood, unde a obţinut primele aprecieri ale criticilor pentru interpretarea din sumbra dramă cu adolescenţi, Băieţii de pe malul râului. Însă abia rolul nebunului Ted din amuzanta serie Bill şi Ted i-a adus popularitatea adevărată şi l-a plasat în conştiinţa  marelui public.

       

      Ca să scape de imaginea aiuritului hiperactiv, el a abordat roluri mai solicitante, precum cel din drama sofisticată Dragoste şi moarte în Idaho, unde a jucat alături de River Phoenix.

       

       

       

       

       

      Una peste alta, se poate spune că încă de la începuturile în film, Keanu Reeves a fost distribuit în roluri de inadaptaţi carismatici. Această imagine, a străinului distant care cucereşte instantaneu inimile publicului, a devenit marca sa distinctivă. Nu se ştiu prea multe despre viaţa lui personală, deoarece este foarte priceput în a o ţine la distanţă de ochii publicului. Actorul, al cărui prenume hawaian, Keanu, înseamnă “vânt rece deasupra munţilor”, nu pare să dorească prea multă atenţie în afara laturii profesionale.

       

       

      În ultimii ani nu prea s-a mai auzit mare lucru despre Reeves, dar se zvoneşte că un nou film din seria Bill şi Ted va ajunge în cinematografe în 2013. Să sperăm că aceste zvonuri se vor dovedi adevărate şi îl vom revedea din nou în rolul lui Ted Logan.

       

      Keanu Reeves merită din plin să fie FAVORITUL MGM al lunii august pentru că:

       

      -       pare să fie un tip cu capul pe umeri, căruia îi place să se plimbe cu motocicleta în timpul liber şi din când în când mai face și câte-un film;

       

      -       privirea lui intensă şi gânditoare face întotdeauna să leşine femeile;

       

      -       este şi acum bun prieten cu partenerul său din Bill şi Ted, Alex Winter. Keanu

      l-a ajutat cu mai multe proiecte cinematografice.

       

       

      Desigur că acestea sunt doar câteva dintre motivele care îl fac pe Keanu Reeves FAVORITUL MGM din august! Vino alături de noi în fiecare marţi seara şi fii cu ochii pe modestul şi adorabilul actor.

       

       

      07 august, 23:05

      Dragoste şi moarte în Idaho

       

      14 august, 22:50

      Băieţii de pe malul râului

       

      21 august, 22:50

      Pseudo-călătoria lui Bill şi Ted

       

      28 august, 23:15

      Mătuşa Julia

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor