Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Festivalul de Film de la Cannes promovează, în premieră, platformele de streaming independente

      14 mai 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Festivalul de Film de la Cannes a trecut peste prejudecăţi şi a decis, în cele din urmă, să le dea o şansă şi platformelor de streaming independente.

       

      Când toată lumea vorbeşte despre Amazon şi Netflix, credem că misiunea noastră este să subliniem importanţa platformelor independente care au abordări diferite şi să oferim agenţilor de vânzări ocazia să le cunoască mai bine”, a spus Jérôme Paillard, director executiv al Cannes Market.

       

       

      Organizatorii competiţiei franceze de film vor lansa, anul acesta, un program dedicat serviciilor de streaming, în ciuda divergenţelor avute în trecut cu Netflix, care a refuzat să se supună regulilor evenimentului, de a-şi prezenta filmele selectate şi în cinematografe.

       

      La ediţia de anul acesta, care începe azi, va fi inaugurat un eveniment dedicat conectării companiilor de streaming cu industria filmului independent.

       

      Evenimentul de lansare a „Meet the Streamers” va avea loc pe 21 mai, iar festivalul a selectat un grup de platforme de streaming independente - consacrate şi nou înfiinţate - pentru o serie de sesiuni de întâlniri cu agenţi de vânzări şi producători.

       

      Între companii se numără Filmin, Kinoscope, MUBI, Le Cinéma Club, Nut Alone, Universciné DE (ContentScope) şi Watcha Play.

       

      Sursa: hollywoodreporter.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor