Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Fiica cea mare a lui Billy Bob Thornton, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru crimă

      7 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Amanda Brumfield, fiica cea mare a actorului Billy Bob Thornton, a fost condamnată, joi, de un tribunal din Florida, la 20 de ani de închisoare, după ce a fost găsită vinovată de moartea unei fetiţe în vârstă de un an, aflată sub supravegherea ei, în anul 2008.

       

      Amanda Brumfield,in vârstă de 32 de ani, a fost condamnată de tribunalul din Orlando în luna mai, după ce a fost acuzată de omor calificat.

       

      Fetiţa, Olivia Madison Garcia, a murit în octombrie 2008, în timp ce se afla în grija bonei sale, Amanda Brumfield, care a negat acuzaţia de omucidere, susţinând că micuţa s-a lovit la cap după ce a căzut dintr-un pătuţ pentru copii, iar moartea ei a fost un simplu accident.

       

      Avocaţii apărării au sugerat faptul că acea cădere a agravat o rană mai veche a fetiţei.


      Deşi Amanda Brumfield a fost achitată de acuzaţiile de crimă şi abuz asupra unui minor, procurorii americani au spus că este "imposibil" ca o astfel de cădere (dintr-un pătuţ pentru copii, n.r.) să provoace o fractură de nouă centimetri la baza craniului şi o hemoragie cerebrală precum aceea care a fost descoperită după autopsie în creierul victimei.


      Billy Bob Thornton a fost căsătorit de cinci ori şi are patru copii cu trei femei diferite.

       

      Billy Bob Thornton a devenit cunoscut publicului larg prin rolurile negative pe care le-a jucat. Astfel, el a interpretat personaje precum Karl Childers, un criminal cu probleme mintale, în "Tăişul" (1996), Ed Crane, un frizer laconic şi plictisit care dispune de o sumă de bani provenită din şantaj, în pelicula "Confesiunea unui anonim", şi rolul negativ din filmul "Turnul de control", în care a jucat alături de fosta sa soţie, Angelina Jolie. Thornton a câştigat, în 1997, un premiu Oscar pentru scenariul thrillerului "Tăişul".

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor