Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Filmarile pentru lungmetrajul "Love Building", produs de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta s-au incheiat.

      7 august 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Timp de 10 zile, intr-un decor special amenajat din complexul Laguna Verde, 30 de absolventi ai scolii Actoriedefilm.ro si-au "abandonat" viata de zi cu zi si profesiile de baza pentru a intra in pielea unor personaje complexe si extrem de diferite ca personalitate, stil de viata, dar cu aceeasi dilema: daca relatia lor de cuplu poate fi salvata, daca povestea lor va fi cu "happy end".


      Alături de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță, actorii au experimentat trăiri puternice și diverse, situații atât comice, cât și dramatice.

       

      Eugen Matei Lumezianu, unul dintre actori, a declarat că Love Building a fost oexperiență care speră să se repete. “ Am mare încredere că filmul va plăcea pentru că nu cred ca va fi spectator ce nu se va regăsi în vreuna dintre situațiile cuplurilor din film”. Pentru Ion Rusu “a fost o bucurie enormă și o onoare să lucrez alături de o echipă profesionistă. Sunt deja nostalgic după zilele care au trecut atât de repede și sper să nu fie ultima experiență alături de această echipă minunată."

       

       

      Pentru Adina Stetcu, un alt membru al echipei de actori “Love Building a rămas și va rămâne puternic impregnat în suflet și în minte: odată datorită întregii echipe, precum și datorită personajului pe care l-am avut de jucat, un personaj care îmi place foarte mult, care cred ca mi se potrivește și cu ajutorul căruia m-am descoperit și mai mult pe mine și am trecut printr-o mulțime de emoții, stări, sentimente...am trăit intens  M-am simtit fericită în Love Building și mai în viață ca niciodată”.

       

      Love Building a reprezentat o experiență intensă atât pentru cei 30 de absolvenți ai școlii, cât și pentru Bucur, Boguță și Papadopol, aflați pe platourile de filmare pentru prima oară în calitate de colegi de platou și producători.

       

        “Au fost 10 zile de filmare într-un ritm nebunesc,dar cu o pasiune pe care nu am mai văzut-o din facultate sau din Pod (teatrul studențesc Podul). Acum intrăm în faza a doua, adica montaj și post-producție și sper să vedem un rezultat pe măsura muncii depuse de întreaga echipă. Cred căva fi un film pe placul publicului, un film plin de viață! M-am bucurat enorm de întâlnirea pe platou cu Papi și Doru și am fost mândru să joc cu 30 de absolvenți ai cursurilor școlii Actoriedefilm.ro șiabia aștept să îi cunoască și publicul, pentru ca vor vedea niște actori în toată regula!”, spune Dragoș Bucur.

       

       

      “Mă simt foarte fericit acum. După 10 zile și 10 nopți  în care am filmat non-stop, și câte 16 ore  în șir, am reușit să finalizăm ceea ce ne-am dorit demult - un lungmetraj. Sunt mai mult decât sigur că aceste 10 zile vor rămâne în memoria tuturor celor care au lucrat la acest proiect dintr-un motiv foarte simplu  - cu toții ne-am dorit  enorm ca acest  film să reușească. L-am făcut pentru public, și nu în ultimul rând, l-am făcut pentru noi. Abia aștept să văd filmul” a declarat Dorian Boguță.

       

      Love Building este o comedie dramatică, a cărei acțiune are loc într-o tabără menită să “repare” relații de cuplu ajunse într-un moment critic. 14cupluri ajunse în impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuți și traineri ai taberei, interpretați de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță încearcă să-și reconstruiască poveștile de dragoste, participând la o serie de teme și exerciții.

       

      Distribuția filmului este alcătuită din: Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță, Adela Dincă, Adina Setcu, Ana Bostan, AncaTivadar, Andreea Scrădeanu, Bogdan Vasilief, Bogdan Vulpe, Bogdan Ungureanu, Carmen Hațegan, Claudia Ciurcă, Dana Sava, Dragoș Sora, Ecaterina Istrate, Elena Crîsmaru, Emil Ciuchi, Eugen Lumezianu, Florin Ilișie, Georgiana Stanciu, Hamid Nicola Katrib, Ioana Păunescu, Ion Rusu, Ionuț Rusu, Laura Mușat, Iulia Țoneș, Melania Brânză, Mirabela Ciurez, Mirela Ionașcu, Oltin Hurezean, Paul Radu, Ruxandra Șerban, Silvia Moroșanu.

       

       

      Proiectul se află acum în etapa de post producție. Lansarea pe marile ecrane va avea loc în cursul anului 2013.

       

      Love Building este cel mai ambițios proiect al școlii Actoriedefilm.ro, fondată de cei trei actori care si-au dorit să aducă pe marile ecrane din România un tip de cinema efervescent, proaspăt, liber de orice fel de constrângere conceptuală. 

       

      Echipa filmului dorește să mulțumească tuturor celor implicați în proiect: Co-producători: Dakino Production, Papaya Advertising și Digital Cube.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor