Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Filmele preferate ale actorului Peter Dinklage sunt...?

      10 septembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Peter Dinklage a devenit cunoscut mulțumită rolului pe care îl joacă în serialul Game of Thrones: nimeni altul decât faimosul Tyrion Lannister. Chiar și așa, el a jucat și continuă să joace și în filme. Și, ca orice om, are și câteva filme preferate (foarte vechi, de altfel). Iată-le:

       

      Paris, Texas – un film din 1984, care prezintă povestea lui Travis, un bărbat ce s-a distanțat de familie. Totuși, soarta îl readuce față în față cu fratele său, Walt. Cu ajutorul lui, Travis reia legătura inclusiv cu fiul și soția sa, după o lungă dispariție din viața celor doi.

       

      Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb – un film din 1964, despre riscul unui război nuclear, subiect tratat ca o satiră. Războiul și absurditatea merg mână în mână.

       

      Nights of Cabiria – un film din 1957 care aduce în prim plan povestea unei femei ușoare, în căutarea iubirii adevărate. Deși are parte numai de experiențe dezamăgitoare, ea nu se dă bătută. Pare să se ghideze după citatul "Speranța moare ultima.

       

      Withnail and I – o comedie din 1987, despre doi actori lipsiți de succes, care încearcă să-și recapete încrederea în forțele proprii plecând într-o vacanță. O vacanță care se dovedește a fi dezastruoasă.

       

      Duck Soup – de asemenea o comedie, de data aceasta din 1933, despre un președinte haotic, numit în funcție mulțumită unei văduve bogate. Unde va ajunge cu stilul său de conducere, rămâne de văzut.

       

      Tu ai văzut vreunul din aceste filme?

       

      Sursa: rottentomatoes.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor