Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      FilmSi îți spune ce filme noi vezi, de azi, la cinema

      20 octombrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Ghici ce? E vineri, din nou. Ceea ce înseamnă că în cinematografe intră filme noi. Iată-le:

       

      Geostorm / Geostorm: Pericol global (GEN: ACȚIUNE, SCI-FI, THRILLER)


      Gerald Butler revine pe marile ecrane într-un nou rol de salvator, așa cum ne-a obișnuit. De data asta, trebuie să salveze omenirea de furia naturii.

      O furtună năprasnică este pe cale să se abată asupra Pământului, după ce rețeaua de sateliți care controla aceste fenomene extreme începe să atace planeta. Sursa problemei nu este, însă, în spațiu, ci mult mai aproape decât ai crede. Și are legătură chiar cu cel mai important om din stat: Președintele țării.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

      Mother! / Mama! (GEN: DRAMĂ, HORROR, THRILLER)


      Și Jennifer Lawrence revine pe marile ecrane, alături de Javier Bardem și Michelle Pfeiffer, într-un film care prezintă povestea a doi îndrăgostiți. Ei duc o viață liniștită, până când acasă le sosesc musafiri nepoftiți. Din acel moment, relația lor e pusă la grea încercare.

      Pelicula este regizată de Darren Aronofsky, cel care s-a aflat în spatele lungemtrajelor Black Swan și Requiem for a Dream.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)

       

      The Square / The Square (GEN: DRAMĂ, COMEDIE)


      Artă, competiție, comunitate, egocentrism, moralitate, curaj. Sunt cuvintele cheie care îi aduc împreună pe actorii Elisabeth Moss, Dominic West, Terry Notary și Linda Anborg, în filmul The Square.

      Lungmetrajul premiat cu Palm d’Or, la Festivalul de la Cannes, aduce în atenția publicului o viziune satirică asupra societății contemporane.

      Christian este supraveghetorul unui muzeu de artă și pregătește o nouă expoziție, „The Square” , care invită oamenii să privească introspectiv în oglindă. Haosul se declanșează atunci când angajează o firmă de relații publice, pentru a promova expoziția, dar și când se întâmplă un lucru destul de banal: lui Christian i se fură telefonul. Asta îi dă peste cap viziunea despre viață.

       

       

      The Swan Princess: Royally Undercover / Prințesa Lebădă: Sub acoperire regală (GEN: ANIMAȚIE)


      Ți-ai imaginat vreodată o prințesă în rol de spion? E, probabil, o postură neobișnuită, dar i se potrivește de minune prințesei Alise. Ea își pune în aplicare abilitățile de detectiv, după ce în Regat sosesc niște vizitatori misterioși. Prințesa trebuie să verifice dacă ei sunt sau nu de încredere, pentru a se asigura că Regatul nu e în pericol.

      The Swan Princess: Royally Undercover este continuarea animației The Swan Princess: A Royal Family Tale, apărută în 2014.

       

       

      Acțiune, horror, dramă, animație - ai de unde alege, așa că mergi la film!

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor