Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      FilmSi vă prezintă premierele cinematografice din o9 noiembrie

      8 noiembrie 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

      Ce vedem de azi în cinematografe?

       

       

      FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din o9 noiembrie.

       

       

      Vă aşteptăm în cinematografe!

       

       

      Vizionare plăcută!

       

       

       

       

       

       

      Celeste şi Jesse pentru totdeauna (Celeste and Jesse Forever) 

       

       

      Celeste (Rashida Jones) şi Jesse (Andy Samberg) s-au cunoscut în liceu şi s-au căsătorit de tineri. Cu timpul, însă, s-au îndepărtat unul de celălalt. Acum, la vârsta de 30 de ani, Celeste este patroana unei mari firme de consulting, în timp ce Jesse este, din nou, şomer şi nu pare că se grăbeşte să iasă din această situaţie.

       

      Celeste este convinsă că trebuie să divorţeze de Jesse - ea este în plină ascensiune, pe când el se află pe o pantă descendentă. În plus, dacă se despart acum, pot rămâne prieteni buni, care se ajută reciproc. Jesse acceptă, pasiv, trecerea la simplă prietenie, deşi încă o iubeşte pe Celeste.

       

      Pe măsură ce demersurile de separare avansează, Celeste realizează, cu durere în suflet, că a tratat cu superficialitate relaţia lor şi că decizia ei - care atunci i se păruse matură şi bine intenţionată - este, de fapt, una impulsivă şi egoistă. Însă sincronizarea ei cu Jesse este departe de a fi perfectă. Trecând prin schimbările turbulente din viaţa şi din sufletul lor, cei doi învaţă că, dacă iubeşti cu adevărat pe cineva, trebuie să ştii să renunţi.

       

       

      Vezi trailer

       

       

       

      Argo 

       

       

      Pe 4 noiembrie 1979, ambasada americană de la Teheran este asaltată de un grup de islamişti sprijiniţi de ayatollahul Khomeini. 63 de cetăţeni americani sunt luaţi ostatici (şi vor rămâne prizonieri timp de 444 de zile), dar, printr-un noroc nesperat, şase funcţionari ai ambasadei vor reuşi să evadeze.

       

      Ascunşi în ambasada Canadei, cei şase îl vor aştepta pe agentul CIA Antonio Mendez (Ben Affleck), care pune la cale cea mai riscantă operaţiune de salvare din ultimele decenii: cei şase vor fi scoşi din Teheran, deghizaţi într-o echipă de producători de film venită să investigheze şansele de a realiza o peliculă SF în deşertul din Iran.

       

       

      Vezi trailer

       

       

       

      Dredd: Ultima judecată 3D (Dredd 3D) 

       

       

      Teritoriul Americii in viitor este un deşert nesfârşit. Pe Coasta de Est, începând dinBoston şi pânâ în Washington DC se întinde Mega City One, o metropolă imensă, dominată de violenţă, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, intr-o teamă perpetuă.

       

      Singurii care încearcă să facă ordine în acest haos urban sunt cei supranumiţi Judecătorii. Aceştia reprezintă întregul sistem: oameni ai legii, juraţi, judecători şi călăi. Cel mai bun dintre Judecători este Dredd, căruia Judecătorul suprem îi dă o misiune. El trebuie să testeze un Judecător începător, pe Cassandra Anderson, care are puteri telepatice. Totul trebuie să fie de fapt ca o zi de instrucţie.

       

      Judecătorii sunt în drum spre locul unde a avut loc o crimă, în Peach Trees, un zgârie nori de 200 de etaje condus de clanul mafiot al  lui Ma-Ma. Atunci când cei doi Judecători încearcă să-i aresteze pe oamenii lui Ma-Ma, aceasta ordonă închiderea clădirii si Judecătorii se găsesc prinşi într-o capcană a terorii, cu mafioţii pe urmele lor. Totul se transformă acum într-o luptă pentru supravieţuire.

       

      Vezi trailer

       

       

       

      Joe, asasin în timpul liber (Killer Joe) 

       

       

      Orice viața are un preț? Asta este întrebarea cu care se confruntă Chris Smith, un vânzător ambulant de droguri care tânjește după o pauză. Când marfa îi este furată chiar de mama lui, el trebuie să facă repede rost de 6,000 de dolari sau va fi omorât. Disperat, îi cere ajutorul tatălui său, Ansel, și împreună pun la cale un plan. Planul: Mama lui Chris, care duce o viață de moralitate îndoielnică, are o poliță de asigurare ce ar șterge datoria lor și nu numai. Problema: Pentru a încasa polița, mama lui Christrebuie să moară.

       

      Apare detectivul Joe Cooper, un ucigaș plătit, aprig, cu șarmul și manierele unui gentleman. “Killer Joe” este fericit să își facă treaba, dar el nu omoară pe nimeni până nu vede ”onorariul” de 25.000 de dolari plătit în avans și integral. Disperarea tatălui și a fiului, care nu au de unde plăti onorariul se transformă rapid în deznădejde atunci cândJoe le-o cere, drept condiție a amânării plății, pe sora minoră a lui Chris, o tânără atractivă și aparent inocentă. Joe o va lua pe Dottie drept garanție până când Chris și tatăl său vor încasa polița iar taxa va fi plătită integral. Totul pare foarte simplu dar se dovedește a nu fi astfel.

       

      Joe se îndrăgostește nebunește de Dottie care, în realitate nu e acea fată dulce percepută de toată lumea. În ciuda încurcăturilor și a tensiunilor din familie, Joe este hotărât să rămână alături de Dottie cu orice preț și, cu cât relația lor ia amploare, cu atât mai mari sunt regretele lui Chris. Măcinat de îndoieli, Chris vrea să-i spună lui Joecă renunță la serviciile sale, însă este prea târziu.

       

      Chris se duce să încaseze banii pentru a pune capăt dezastrului pe care l-a cauzat. Spre surprinderea lui, descoperă că a fost păcălit. Iubitul mamei sale și nu Dottie este, de fapt singurul beneficiar al poliței de asigurare . Când Joe vine să își încaseze banii și să se despartă de Dottie, el nu primește decât vestea că nu există niciun ban. Confruntându-se cu un ucigaș sociopat nervos, Chris își dă seama că lucrurile se pot înrăutăți și mai mult .Pentru el, lucrurile se termină cu o cină în familie și cu o împușcătură.

       

      Vezi trailer

       


       

      Pentru mai multe detalii: www.filmsi.ro

       

       

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor