Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Filmul "Breaking News" ajunge în mai multe orașe din țară, înainte de premieră

      19 septembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Mai sunt aproximativ două săptămâni până la premiera lungmetrajului românesc Breaking News. Iar înainte de lansarea oficială, echipa filmului s-a hotărât să se plimbe prin țară. Astfel, regizoarea Iulia Rugină, scenarista Oana Răsuceanu și actorii Andi Vasluianu și Voica Oltean vor pleca într-o caravană, prin mai multe orașe din România.

       

      Mai exact, filmul va ajunge la Ploiești, pe 24 septembrie, la Caransebeș și Reșița, pe 25 septembrie, la Timișoara și Arad, pe 26 septembrie, la Cluj, pe 28 septembrie, la Iași, pe 29 septembrie, la Botoșani și Suceava, pe 30 septembrie și la Vatra Dornei și Gura Humorului, pe 1 octombrie.

       

      Personajul principal al lungemtrajului este Alex Mazilu (Andi Vasluianu), un reporter care își pierde cameramanul, în timpul unei filmări, printr-o moarte tragică. Ulterior, el este trimis să facă un reportaj in memoriam despre viața acestuia și încearcă să reconstituie viața colegului său, prin ochii celor care i-au supraviețuit. Mai ales prin ochii fiicei sale (Voica Oltean).

       

      „Povestea nu este atât de mult despre jurnalism, cât despre ce se întâmplă într-un om când trăiește un accident de genul ăsta.”, spune Andi Vasluianu, potrivit Transilvania Film. De asemenea, interpretarea rolului de reporter l-a ajutat pe actorul în vârstă de 43 de ani să constate că jurnalismul și actoria se aseamănă, pentru că provoacă aceeași adrenalină.

       

      Cât de bine a reușit Andi Vasluianu să intre în pielea personajului, vedem din 29 septembrie, la cinema. 

       

      Iată trailer-ul filmului!

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor