Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Filmul "Canibal", cu Olimpia Melinte se lansează în România pe 11 iulie!

      2 iulie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Coproducția româno-spaniolă, Canibal, va avea premiera în cinematografele din ţară pe 11 iulie. Regia filmului este semnată de cunoscutul regizor de origine spaniolă Manuel Martín Cuenca.

       

      Carlos este cel mai prestigios croitor din Granada, dar şi un criminal în umbră. Nu simte nicio remuşcare ori vinovăţie până în ziua când în viaţa lui apare Nina. Ea îl va face să realizeze adevărata natură a actelor sale şi să simtă pentru prima oară fiorul dragostei.

       

      Carlos este răul încarnat, inconştient. Nina este inocenţa pură. Iar Canibal este povestea de dragoste a unui demon.

       

      “Canibalismul - fiind un atât de mare tabu - mă face să mă gândesc că poate este ceva în natura lui care ne este de fapt atât de aproape, încât am decis să îl îndepărtăm. Cred că o interdicţie ascunde întotdeauna un subiect asupra căruia ar trebui să ne punem întrebări, fie doar şi pentru a ajunge la concluzia că interdicţiile sunt necesare” spune regizorul și continuă Jean Genet scria că . Mă întreb ce voia să spună, care ar fi legătura dintre a devora şi un act precum cel al sărutului. În cele din urmă, Canibal este un film noir, dar, înainte de toate, e o poveste de dragoste.”


      Manuel Martín Cuenca s-a născut în 1964 în Spania, este regizor, scenarist și producător.

       

      Iată trailerul filmului:

       

       

      În rolurile principale spectatorii îi vor putea vedea pe Antonio de la Torre cunoscut pentru rolurile sale dinNuntă în ofsaid (ce va avea premiera în curând și în cinematografele din România), Albastru închis aproape negru și Verii (r. Daniel Sánchez Arévalo), Baladă tristă de trompetă (r. Álex de la Iglesia), Volver  șiAmanții pasageri (r. Pedro Almodóvar) și pe Olimpia Melinte.

       

      Olimpia Melinte s-a născut la Iaşi și a debutat pe marele ecran cu rolul din filmul Cele ce plutesc în regia lui Mircea Daneliuc. Au urmat apoi lungmetrajele Sette opere di misericordia (r. Massimiliano și Gianluca de Serio), Killing Time (r. Florin Piersic Jr.), Selfie (r. Cristina Iacob) și scurtmetrajele Draft 7My Baby și O lume nouă (r. Luiza Pârvu).

       

      Canibal, o coproducție România (Libra Film) – Spania (MOD Productiones) cu participarea Rusiei și a Frantei, și-a început circuitul festivalier în 2013, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Toronto urmând apoi San Sebastian IFF unde a primit importante aprecieri din partea presei internaționale. Are 8 nominalizări la prestigioasele premii Goya - echivalentul spaniol al Premiilor OSCAR și alte 6 la Medaliile CEC (Círculo de Escritores Cinematográficos) dintre care amintim Premiul ‘Revelația anului’ (Olimpia Melinte) și Premiul pentru cel mai bun film.

       

      Filmul este distribuit în România de Transilvania Film și va putea fi văzut în prima săptămână în București, Botoșani, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Piatra Neamț, Pitești și Vaslui.  

       

      Partenerii de promovare pentru acest titlu sunt: Cinemagia, TVR, Film Reporter, 220.ro, Cooperativa Urbană, Cinema Rx, Veioza Arte, Cinefan, Post Modern, Orașul Meu și Music Channel.

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor