Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Filmul CEL ALES oferă fiecărui spectator şansa de a deveni actor!

      15 aprilie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Spectatorii thrillerului CEL ALES, care va fi lansat în cinematografele din toata ţară pe 24 aprilie, vor avea pe lângă şansa de a urmări un film care îi va captiva şi pe aceea de a trece din fotoliul de spectator direct în faţa camerei de luat vederi! Şi aceasta pentru că cei care vor viziona filmul CEL ALES și vor păstra biletul de intrare se vor putea înscrie la tragerea la sorți ce va desemna spectatorul sau spectatoarea care va primi un rol în următorul film de Cristian Comeagă.


      Autorul thrillerului CEL ALES se află în faza de lucru la scenariul intitulat DINTRE STELE, NUMAI UNA. Povestea filmului se petrece în Moreni, în timpul războiului și are în centrul ei relațiile dintre membrii familiei unui petrolist și subofițerul german pe care li se cere să îl găzduiască timp de trei ani.

       

      Producător al unor filme de succes, cum sunt „Asfalt tango”, „Filantropica” și „Restul e tăcere”, producător și regizor al comediei „La bani, la cap, la oase”, Cristian Comeagă  va scrie un rol special pentru câștigătorul sau câștigătoarea tragerii la sorți a biletelor de intrare la proiecția filmului CEL ALES. „Va fi un rol cel puțin episodic, indiferent ce vârstă, înfățisare, talent sau pregătire are persoana care va câștiga. Cât de important ar putea deveni va depinde de ea sau de el și de inspirația mea”, promite regizorul Cristian Comeagă. Astfel, spectatorii care vor pastra biletul de intrare la filmul CEL ALES si se vor inscrie la tragerea la sorti au sansa sa ajunga pe platoul de filmare, alaturi de actori profesionisti si de nume célèbre ale filmului romanesc.  

       

      Detalii despre înscriere și tragerea la sorți vor fi publicate începând cu data de 15 aprilie, pe site-ul distribuitorului IntercomFilm www.intercomfilm.ro și pe pagina de facebook a filmului www.facebook.com/pages/CEL-ALES/836771559685992?ref=br_rs.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor