Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Filmul cu Johnny Depp despre Notorious B.I.G. și-a amânat lansarea

      7 august 2018, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      “City of Lies”, filmul bazat pe povestea adevărată a crimei starului rap Notorious B.I.G., în care joacă Johnny Depp și Forest Whitaker, și-a amânat lansarea programată inițial pentru 7 septembrie.

       

      Global Road, care a achiziționat filmul de la distribuitorul original Open Road în vara anului trecut, nu a menționat care va fi noua dată de lansare pentru “City of Lies”. Anul acesta se împlinesc 46 de ani de la nașterea celebrului rapper Notorious B.I.G. (Biggie Smalls), care a fost împușcat mortal în Los Angeles în anul 1997.

       

      Unul dintre motivele pentru care lansarea filmului a fost amânată se datorează problemelor cu care Johnny Depp se confruntă în ultima perioadă. În urmă cu mai puțin de o lună, managerul de locație al filmului l-a dat în judecată pe Depp, acuzându-l de atac și violență fizică pe platourile de filmare, în aprilie 2017. Gregg “Rocky” Brooks spune că a fost lovit de mai multe ori de Johnny Depp, după ce l-a informat pe actor că filmările din acea noapte se vor termina mult mai târziu decât anticipaseră. Procesul se află în plină desfășurare și se pare că nu există șansele unei soluționări pașnice.

       

      În ultima vreme, Johnny Depp a întâmpinat o mulțime de probleme legale și financiare, despre care a vorbit deschis într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

       

      În filmul “City of Lies”, Johnny Depp joacă rolul detectivului LAPD Russell Poole, care, ajutat de jurnalistul interpretat de Forest Whitaker, încearcă să deslușească misterul crimei lui Notorious B.I.G. Moartea rapperului s-a petrecut la o distanța de șase luni de la uciderea altui nume sonor din lumea rap, respectiv Tupac Shakur, rivalul lui Notorious.

       

      Urmărește aici trailerul filmului “City of Lies”:

       

       

      Sursa: Deadline

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor