Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Filmul ”Mereu în offside”, liderul box office-ului românesc de weekend

      12 decembrie 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Cei mai mulţi români care au mers weekendul trecut la cinema au ales să vizioneze Mereu în offside, o comedie romantică savuroasă, cu Gerard Butler şi Jessica Biel în rolurile principale. Astfel, filmul a fost în fruntea box office-ul românesc din perioada 7-9 decembrie, cu încasări de 259.098 de lei de lei şi 13.912 de spectatori.

       

      Mereu în offside, distribuit de MediaPro Distribution, spune povestea lui George Dryer (Gerard Butler), un fost jucător de fotbal, încearcă să-şi refacă viaţa, după ruptura dintre el şi fosta sa soţie, Stacie (Jessica Biel).

       

      Pentru a-şi reconstrui relaţia cu Lewis, fiul său (Noah Lomax), George acceptă să antreneze echipa de fotbal în care joacă cel mic.

       

      Totuşi, bărbatul nu se aşteaptă la mulţimea de mame atrăgătoare care îşi vor disputa cu agresivitate afecţiunea lui şi nici nu bănuieşte că sponsorul echipei, afaceristul de succes Carl King (Dennis Quaid), are propriile planuri.

       

      Cum va reuşi George să recâştige afecţiunea fostei soţii şi a fiului său când toate aceste intrigi romantice şi financiare complică serios chestiunea?

       

      Filmul poate fi urmărit în următoarele cinematografe: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iaşi, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș), Premiera (Ploiești), Cortina (Oradea), Cinema “Capitol” (Oneşti), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Cinema Twins (Ploieşti), Cinema 3D Colours (Craiova).

       

      Rezervă-ți bilet

       

      Fostul lider al box office-ului românesc de săptămâna trecută, Cinci eroi de legendă, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 234.267 de lei şi 12.082 de spectatori. Pe locul al treilea în preferinţele românilor s-a situat filmul Atlasul norilor, cu 11.511 de spectatori şi 228.867 de lei încasări.

       

      Detalii film

       

      Topul celor mai vizionate zece filme în cinematografele din România a fost completat de Omul cu pumni de fier (9.831 de spectatori, 189.168 de lei încasări), Saga Amurg: Zori de Zi – partea II (7.697 de spectatori, 130.687 de lei încasări), Hoţul de cuvinte (6.186 spectatori, 122.986 de lei încasări), Jaf contra cronometru (5.014 de spectatori, 97.595 de lei încasări), Ho Ho Ho 2 (4.637 de spectatori, 76.889 de lei încasări), Categoria grea în acţiune (3.384 de spectatori, 62.660 de lei încasări) şi Skyfall (2.996 de spectatori, 59.082 de lei încasări). 

       

      Vezi trailere

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor