Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Gabrielle Union relatează cum a ajutat-o divorţul în relaţia actuală!

      21 aprilie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      După ce a trecut printr-un divorţ în 2006, Gabrielle Union a deprins câteva lecţii de viaţă despre iubire şi este hotărâtă să aibă răbdare înainte să facă pasul cel mare cu noul ei iubit.

       

      Actriţa din „Think Like A Man” a discutat în emisiunea Access Hollywood Live despre experienţa căpătată în urma divorţului de fostul ei soţ, Chris Howard şi cum a influenţat relaţia actuaţă cu starul Dwayne Wade.

       

      „În urma unui divorţ, înveţi că trebuie să fii incredibil de sincer în ceea ce priveşte necesităţile şi aşteptările fiecăruia”, a spus Union. „Ca femeie, eşti oarecum învăţată să faci totul pentru a te înţelege cu cel de lângă tine...dar tot am ajuns la divorţ.”

       

      Actriţa în vârstă de 39 de ani a început să iasă cu Wade acum trei ani, dar atunci când gazda emisiunii, Billy Bush a întrebat-o pe Gabrielle dacă relaţia lor este serioasă, aceasta a răspuns în glumă, „Este serioasă...minunată. Nu ne grăbim.”

       

      În ceea ce priveşte cariera profesională a actriţei, noul său film, „Think Like A Man”  a ajuns în cinematografe ieri (20 aprilie). Filmul descrie povestea a patru prieteni care riscă să-şi piardă iubitele după ce acestea cumpără cartea lui Steve Harvey şi încep să-i urmeze sfaturile.

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor