Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      GALA GOPO 2015: "Closer to the Moon", de Nae Caranfil - cel mai bun film, Florin Piersic Jr. - cel mai bun actor în rol principal, Ofelia Popii - cea mai bună actriţă în rol principal, Nae Caranfil - cea mai bună regie

      30 martie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      "Closer to the Moon", de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua ediţie a galei Gopo, care are loc luni seară, la Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti (TNB). Florin Piersic Jr. a obţinut premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru partitura Alecu Voican din filmul "Q.E.D.". Ofelia Popii a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal. Nae Caranfil a câştigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru lungmetrajul "Closer to the Moon".

       

      Acesta este primul premiu Gopo din cariera actorului Florin Piersic Jr., aflat la a doua nominalizare. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi Mark Strong (pentru rolul Max Rosenthal din filmul "Closer to the Moon"), Harry Lloyd (pentru rolul Virgil din filmul "Closer to the Moon"), Serge Riaboukine (pentru rolul Leduc din filmul "Cripta") şi Sorin Leoveanu (pentru rolul Sorin Pârvu din filmul "Q.E.D.").

       

      Anul trecut, premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol principal i-a revenit lui Victor Rebengiuc, pentru interpretarea din "Câinele japonez".

       

      Ofelia Popii - cea mai bună actriţă în rol principal la gala Gopo 2015. Acesta este primul premiu Gopo din cariera actriţei Ofelia Popii, aflată la prima nominalizare. 

       

      La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate Vera Farmiga (pentru rolul Alice din filmul "Closer to theMoon"), Victoria Cociaş (pentru rolul Helga din filmul "O poveste de dragoste, Lindenfeld"), Olimpia Melinte (pentru rolul Anda din filmul "Planşa") şi Crina Semciuc (pentru rolul Yasmiane din filmul"#Selfie"). Anul trecut, premiul Gopo pentru cea mai bună actriţă în rol principal i-a revenit Luminiţei Gheorghiu, pentru interpretarea din filmul "Poziţia copilului".

       

      Nae Caranfil - premiul Gopo 2015 pentru cea mai bună regie. Acesta este cel de-al doilea premiu Gopo din cariera regizorului Nae Caranfil. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi regizorii Corneliu Porumboiu, pentru filmul "Al doilea joc", şi Andrei Gruzsniczki, pentru lungmetrajul "Q.E.D". Anul trecut, premiul Gopo pentru cel mai bun regizor i-a revenit lui Călin Peter Netzer, pentru "Poziţia copilului".

       

       

      Sursa: mediafax.ro


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor