Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      George R.R. Martin dezvăluie 5 detalii din prequelul Game of Thrones

      11 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Sunteți pregătiți să aflați câteva detalii interesante despre noul serial prequel “Game of Thrones”, care se află în pregătire la HBO?

       

      Publicația Entertainment Weekly a discutat cu George R.R. Martin, autorul cărților și producătorul executiv al noului serial, despre episodul pilot al acestui prequel, care momentan se filmează în Irlanda de Nord. Ceea ce știm deja despre noul serial este că acțiunea se petrece cu 5.000 de ani înainte de evenimentele din “Game of Thrones”, când Westeros era un loc complet diferit. 

       

      Iată 5 informații noi pe care George R.R. Martin le-a oferit fanilor dornici să afle mai multe despre acest serial.

       

      1. Westeros este împărțit în aproximativ 100 de regate

       

      “Erau șapte regate în timpul cuceririi lui Aegon Targaryen. Dar, dacă ne întoarcem în timp, găsim 9, apoi 12 regate și tot așa, până la momentul în care existau 100 de regate micuțe. Despre acea perioadă vom vorbi în serial”, a declarat Martin.

       

      2. Strămoșii familiei Stark și lupii străvechi vor apărea în serial.

       

      Casa Stark este descendentă direct a Primilor Oameni (First Men), așadar este logic să aibă o apariție în acest prequel. “Casa Stark va fi cu siguranță acolo, la fel ca și White Walkers sau The Others, așa cum sunt numiți în cărțile mele. Veți mai vedea animale precum lupi străvechi și mamuți”, a povestit George R.R. Martin.

       

      3. Casa Lannister nu există încă.


       

      Prequelul are loc cu mult timp înainte de ascensiunea Casei Lannister, însă există o familie veche ce locuiește în același loc, respectiv Castlery Rock. “Chiar dacă Lannisterii nu există încă, Castlery Rock este acolo; este un fel de Stânca Gibraltar. Acolo locuiesc the Casterlys, care au dat denumirea locului cu care ne-am familiarizat în Game of Thrones”, spune Martin.The Casterlys au fost alungați din căminul lor de către Lann the Clever, fondatorul Casei Lannister.


      4. Nu există protagoniști.


       

      Din distribuția serialului fac parte Naomi Watts, Naomi Ackie și Denise Gough, ceea ce ar putea sugera un trio inedit de protagoniste. Referitor la acest lucru, Martin a declarat: “Evit să folosesc cuvântul actor/ actriță în rol principal. După cum deja știți din Game of Thrones, nu am nominalizat pe nimeni la aceste categorii de premii până de curând. Întotdeauna ne-am limitat la categoriile de roluri secundare, pentru că serialul înseamnă un adevărat ansamblu. Cred că la fel se va întâmpla și în cazul noului serial. Nu avem protagoniști, ci un vast ansamblu de actori.”

       

      5. Care va fi titlul serialului?      Zvonurile referitoarele la numele serialului sugerau titlul The Long Night, însă acest nume a fost folosit pentru episodul 3 din sezonul final Game of Thrones. Deși acesta ar fi titlul favorit, Martin ia în considerare o nouă variantă. “Am înțeles că serialul s-ar putea numi The Longest Night, ceea ce nu m-ar deranja. Ar fi chiar o variantă adecvată.“, a mărturisit autorul.


      Chiar dacă este ocupat cu realizarea acestui show, George R.R. Martin a asigurat fanii că momentan scrie cel de-al șaselea roman al seriei “Ice and Fire”, intitulat “The Winds of Winter”.


      Sursa: Entertainment Weekly 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor