Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      George R.R. Martin nu va schimba finalul cărţilor Game of Thrones, în ciuda presiunilor de la fani

      16 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Chiar dacă serialul "Game of Thrones" s-a încheiat, iar fanii au fost indignaţi de deznodământ, autorul George R.R. Martin încă mai are două romane de scris.

       

      “The Winds of Winter” şi “A Dream of Spring“ sunt ultimele două romane din seria “A Song of Ice and Fire“, la care Martin lucrează deja de câţiva ani. Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, George R.R. Martin a dat de înţeles că finalul cărţilor nu va coincide neapărat cu finalul serialului HBO.

       

       

      “Internetul afectează totul destul de mult. De aceea există tentaţia de a schimba totul în cărţi, pentru a crea suspans şi twist-uri interesante. Dar consider că este greşit, pentru că am plănuit un anumit final şi dacă schimbi direcţia doar pentru că cineva şi-a dat seama, îţi strică întreaga structură. Aşa că nu citesc site-urile de fani GoT. Vreau să scriu cărţile aşa cum am intenţionat mereu, iar când vor apărea, fanii au libertatea să le placă sau nu.”, a declarat George RR Martin.

       

      Fiind întrebat dacă finalul cărţilor va coincide cu finalul serialului, autorul a dat un răspuns ambiguu: “Lumea mă întreabă cum se va încheia totul. La fel ca în serial? Diferit? Păi… da. Şi nu. Şi da. Şi nu. Lucrez într-un mediu diferit faţă de scenarişti, nu uitaţi asta.”

       

      Comentariile lui Martin se referă la dezamăgirea fanilor "Game of Thrones", care au semnat o petiție prin care cer postului HBO să refacă deznodământul poveștii.

       

      Sursa: Indiewire.com, Entertainment Weekly 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor