Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Gerard Butler, erou și în viața reală, nu doar în filme!

      12 octombrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Pe Gerard Butler l-am văzut de nenumărate ori în roluri de erou-salvator. "300: Eroii de la Termopile" (300), "Cod Roșu la Casa Albă"(Olympus Has Fallen) și "Cod Roșu la Londra" (London Has Fallen) sunt doar câteva exemple.

       

      Mai urmează unul: "Geostorm: Pericol Global" (Geostorm), care va avea premiera pe 20 octombrie.

       

      Nu e de mirare că actorul preferă aceste roluri. El recunoaște că e oarecum atras de situațiile periculoase, inclusiv în viața reală. Așa se face că a salvat un băiat de la înec și a stins flăcările care cuprinseseră o mașină.

      De asemenea, Gerard Butler nu se teme de încăierări, dacă trebuie să apere pe cineva. Odată, a intervenit în apărarea unui bărbat care era bătut de alți 6, a explicat actorul, într-un interviu pentru straitstimes.com.

       

      În schimb, Butler nu e deloc pregătit pentru dezastre naturale. El spune că nu are niciun fel de kit pentru astfel de situații, în casele pe care le deține.

      Mai mult, actorul se bagă, singur, în belele: aproape s-a înecat când filma pentru "Valul perfect" (Chasing Mavericks) și s-a îmbolnăvit filmând pentru "Geostorm", când a dezvoltat o alergie puternică față de un tratament folosit în exces.

       

      În pelicula ce va avea lansarea pe 20 octombrie, actorul va interpreta rolul unui om de știință care a construit un sistem de sateliți pentru a salva lumea de pericolele schimbărilor climatice. Acum, el trebuie să intervină, după ce sistemul se strică și începe să provoace dezastre naturale. 

       

      Iată trailer-ul pentru Geostorm: Pericol Global (Pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru YouTube - FilmSi Channel)


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor