Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Gerard Butler i-a dat în judecată pe producătorii filmului „Motor City” pentru neplata salariului

      18 februarie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Butler, care urma să apară în rolul lui escroc ce plănuieşte să se răzbune după ce a fost acuzat de crimă, susţine că nu a fost niciodată plătit, după ce filmările au fost întrerupte vara trecută.

       

      Potrivit The Wrap, actorul i-a dat în judecată pe producători, cerând daune de 5.1 milioane de dolari, motivul fiind încălcarea contractului.

       

      Inculpaţii sunt compania condusă de Randall Emmett şi George Furla, Emmett/Furla Films, care au finanţat Motor City şi societatea Motor City Productions, care a fost înfiinţată exclusiv pentru film.

       

      Contractul a inclus o clauză prin care Butler urma să  primească 4 milioane de dolari, indiferent dacă filmul s-ar fi făcut sau nu.

       

      Cu toate acestea, avocatul inculpaţilor, Rick Rosenthal, a declarat că aceştia nu au nici o obligaţie legală faţă de Butler. „Nu există nici un acord scris între părţi. Toată lumea şi-ar fi dorit ca filmul să se continue. Nu au nici o răspundere juridică.”

       

      Gerard Butler susţine, de asemenea, că a fost nevoit să refuze un alt proiect din cauza angajamentului său faţă de Motor City şi a fost forţat să negocieze cu producătorii noului său thriller Olympus Has Fallen, pentru a se asigura ca va putea finaliza la timp filmările.

       

       

      Sursa: digitalspy.co.uk

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor