Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Gérard Depardieu a urinat pe culoarul unui avion

      17 august 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorul francez Gérard Depardieu, în vârstă de 62 de ani, a avut o nevoie atât de presantă, marţi, încât a urinat în afara toaletelor, pe culoarul unui avion al companiei CityJet, filială a grupului Air France-KLM, care zbura pe ruta Paris-Dublin, a anunţat compania franceză, miercuri.

       

      "Confirm doar faptul că el (Gérard Depardieu) a urinat într-adevăr în avion", în afara toaletelor, a declarat un purtător de cuvânt al grupului Air France.


      Potrivit postului de radio Europe 1, actorul a urinat în faţa celorlalţi pasageri, în timp ce avionul se afla în faza de decolare, deşi o însoţitoare de bord i-a cerut să aştepte să meargă la toaletă după ce avionul va ajunge în aer.


      "Vreau să urinez, vreau să urinez", ar fi spus actorul francez, ridicându-se de pe scaunul său, în timp ce toţi ceilalţi pasageri se aflau pe locurile lor, cu centurile de siguranţă fixate, a declarat o femeie care se afla în acel avion, intervievată de postul Europe 1. După ce însoţitoarea de bord i-a spus actorului că trebuie să aştepte aproximativ un sfert de oră, Depardieu a declarat că nu poate să aştepte.


      "Iar atunci, el s-a ridicat în picioare şi a făcut pe jos", a adăugat aceeaşi femeie.


      "Se vedea că băuse, însoţitoarea de bord era uimită", a afirmat ea, precizând că nu au existat comentarii: "Totul s-a făcut, aş spune, în limitele curtoaziei. Nu au existat cuvinte, nu s-a spus nimic. Gérard Depardieu s-a aşezat apoi la locul său, iar noi am mers în hangarul aeroportului, pentru că locul trebuia curăţat", a explicat aceeaşi pasageră.


      Purtătorul de cuvânt al companiei Air France-KLM a precizat că incidentul s-a petrecut în timpul zborului pe ruta Paris-Dublin, marţi seară, fără a adăuga alte informaţii. Purtătorul de cuvânt nu a dat niciun fel de indicii despre eventualele urmări ale acestui incident.


      Potrivit site-ului Aeroportului din Paris, acest zbor era asigurat de un avion Avro RJ-85, care are o capacitate maximă de 111 pasageri.


      Figură celebră a cinematografiei franceze, cu o filmografie impresionantă, Gérard Depardieu s-a făcut remarcat în ultimii ani prin numeroase excese şi "derapaje" de limbaj.

       

      Gérard Depardieu, în vârstă de 62 de ani, a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la premiile Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", şi un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul "Cartea verde".

       

       

      Sursa: mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • cori 26 septembrie 2011, 09:57

       F URAT ,ce credea ca daca e actor i se cuvine tot ,ii lipsesc cei 7 ani de acasa:(

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • cori 26 septembrie 2011, 09:57

       F URAT ,ce credea ca daca e actor i se cuvine tot ,ii lipsesc cei 7 ani de acasa:(