Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Get Out" cel mai profitabil film al anului

      8 august 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      "Get Out", lovitura de groază a lui Jordan Peele, nu este doar unul dintre cele mai discutate filme ale anului, ci și cel mai profitabil până acum. TheWrap a prezentat cifrele, arătând că bugetul acestui film este de 4,5 milioane de dolari (plus bugetul de publicitate de 30 de milioane de dolari) și a avut un câștig global de 252 milioane de dolari. Aceasta este o revenire cu mult mai multe investiții.

       

      O altă producție Blumhouse cu buget redus, în distribuția lui M. Night Shyamalan, "Split", a avut o rentabilitate de 610%, stimulând un buget de 9 milioane de dolari pentru o investiție globală de 277 milioane de dolari. Prin comparație, filmul Disney "Beauty and the Beast" a câștigat 1,26 miliarde de dolari în întreaga lume, dar producția s-a ridicat cu ajutorul publicității ceea ce înseamnă că poate avea o rentabilitate a investiției de aproximativ 400%, potrivit TheWrap, care pare a fi acceptabilă..

       

       

      Pentru mai multe detalii despre filme întră pe site-ul nostru http://filmsi.ro şi abonează-te la canalul Youtube FilmSi Channel.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor