Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Guillermo del Toro aduce pe marile ecrane o luptă epică între roboţi şi monştri!!

      3 iunie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Ce cuvinte vă vin în minte atunci când vă gândiţi la filmul Cercul de foc (titlu original Pacific Rim)? „Palpitant”, „impresionant”, „incitant”? Ei bine, regizorul Guillermo del Toro descrie noul său proiect, ca fiind „spectaculos”.

       

      „Acesta a fost unul dintre primele cuvinte pe care le-am spus întregii echipe”, spune del Toro. „Filmul trebuie să fie spectaculos, teatral, romantic.”

       

      Se pare că faimosul regizor vrea să schimbe regulile filmelor SF cu o abordare nouă şi a vrut ca măcar o parte din decoruri să fie reale.

       

      Pentru a obţine acea  imagine epică a roboţilor Jaegers şi a monştrilor Kajiu, del Toro i-a cerut câteva lucruri total neobişnuite responsabilului cu efectele vizuale, Michingander John Knoll: să folosească o paletă cromatică pură (necontaminată cu alb) şi mai puţină lumină în scenele din film.

       

      „Am ales culori saturate pentru bătălia din Hong Kong”, a spus del Toro. „I-am cerut lui John să combine verdele cu purpuriu, roz şi portocaliu. Este un pic ieşit din comun, dar cred că rezultatele sunt extraordinare din punct de vedere artistic. De obicei, nu vezi aşa ceva într-un SF.”

       

      Poate o să vi se pară ciudat, dar primul lucru pe care l-a menţionat del Toro atunci când a fost întrebat ce îi place cel mai mult în acest film, a fost apa, nu roboţii sau monştri. Având în vedere că acele creaturi ies din Pacific, o mare parte a acţiunii se petrece în ocean sau în portul Victoria, din Hong Kong.

       

      Efectele speciale sunt realizate de compania Industrial Light and Magic (care s-a ocupat şi de Transformers 3 şi The Avengers).

       

      Deşi la început del Toro era îngrijorat că formatul 3D poate avea consecinţe negative asupra aspectului creaturilor gigantice, în cele din urmă s-a hotărât să lanseze pelicula atât în 2D, cât şi în 3D.

       

      Cercul de foc se va lansa în România pe 12 iulie şi îi are în distribuţie pe Idris Elba, Charlie Hunnam, Ron Perlman, Charlie Day, Clifton Collins Jr., Max Martini şi Robert Maillet.

       

      Sursa: variety.com

       

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor