Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Hai cu clasa la “UglyDolls” și luptă împotriva bullying-ului - Fii personajul pozitiv!

      24 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Imperfecțiunile ne fac unici, iar a fi tu însuți este ceea ce contează cu adevărat – ne învață păpușile din “UglyDolls: Păpuși în bucluc”, o animație pentru cei mici, cu un puternic mesaj social. Și pentru că fenomenul bullying-ului este tot mai prezent în școli, Cinema City și Vertical Entertainment, cu sprijinul Salvați Copiii România, demarează campania anti-bullying și acceptare „Fii personajul pozitiv”, animația fiind un mod distractiv prin care părinții și profesorii îi pot învăța pe cei mici despre toleranță și acceptarea celorlalţi, îndrumându-i în același timp cum să reacționeze, cum să privească lucrurile și cum să se implice pentru a opri acest fenomen.

       

      Dacă ești profesor, vino cu întreaga clasa la film până pe 1 iunie și vă așteaptă premii speciale. Descarcă broșura informativă, distrați-vă împreună la școală cu poveștile și activitățile prezentate, discută cu copiii în clasă despre bullying și înscrieți-vă în concurs. Spune ce vă face pe voi adevărați eroi anti-bullying, iar cele mai bune răspunsuri câștigă jucariile originale din film pentru toata clasa. Detalii aici.

       

      campanie

       

      Ce este bullying-ul?

      Bullying-ul, într-un grup de copii, este definit în general ca fiind un comportament agresiv, repetitiv, menit să provoace suferință și care implică întotdeauna un dezechilibru de putere între agresor și victimă. Spre deosebire de acte și situații singulare de violență/agresiune/excludere, bullying-ul este inițiat deliberat, în mod repetat și nu se stinge de la sine. În România, 1 din 4 elevi suferă din cauza bulling-ului, de aceea este necesară intervenția adulților pentru a identifica motivațiile, tiparele și a lua măsuri în consecință. 

       

      Despre UglyDolls

      În adorabilul orășel Uglyville, ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea interioară este sărbătorită. Însă, la fel ca în viața de zi cu zi, păpuşile află ce înseamnă să fie diferite și cât de grea e lupta pentru a fi iubite, totul pentru a descoperi într-un final că e perfect să fii imperfect, micile imperfecțiuni ne fac, de fapt, special și unici. Cântată și viu colorată, animația “UglyDolls: Păpuși în Bucluc promovează frumusețea interioară și prietenia adevărată.

       

      UglyDolls: Păpuși în bucluc” rulează în cinematografe în varianta dublată în limba română. 

       

       

      Sursa: Cinema City, Vertical Entertainment

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor