Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Harry Potter” s-a făcut băiat mare: e îndrăgostit!

      6 octombrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      What If / Ce dacă (titlul românesc), comedia romantică în regia lui Michael Dowse (It’s All Gone Pete TongGoonFubar), cu Daniel Radcliffe (Harry Potter) şi Zoe Kazan (Ruby Sparks) în rolul a doi adolescenţi blocaţi amândoi în „friend zone”, va avea premiera în România vinei, 10 octombrie, distribuită de Independenţa Film.

       

      Wallace (interpretat de Daniel Radcliffe) şi Chantry (Zoe Kazan) se cunosc la un party, în timp ce fac versuri din magneţii de pe un frigider. Aşa descoperă ce potrivire perfectă este între ei. Însă doar ca amici, pentru că ea este implicată într-o relaţie serioasă de ceva vreme. În timp, Wallace se îndrăgosteşte de Chantry, iar ea îşi descoperă cam aceleaşi sentimente pentru el. Cei doi se trezesc blocaţi în ceea ce se numeşte „friend zone”. Povestea din What If este redată prin intermediul întâlnirilor celor doi de pe parcursul unui întreg an. Vom vedea dacă sentimentele vor putea fi controlate şi relaţia platonică va putea fi păstrată sau, din contra, dacă relaţia de prietenie se va transforma în ceva mai mult de-atât.

       

      Scenariul este adaptat de Elan Mastai (scenaristul care a scris The Samaritan, cu Samuel L. Jackson şi Alone in the Dark, cu Christian Slater) după cartea Toothpaste and Cigars, de T.J. Dawe şi Michael Rinaldi.  

       

      Iniţial, filmul What If a avut titlul de lucru The F Word, nume sub care a şi rulat luna trecută în Canada. Litera F provenea nu de la ce s-ar fi aşteptat mulţi, ci de la cuvântul „Friends”. „Filmul este despre acele legături delicate care apar între diferite persoane, doar că la momentul nepotrivit”, explică scenaristul Elan Mastai. „Sincronizarea are un rol deosebit de important atunci când îţi cauţi şi îți găseşti jumătatea. Mi-a plăcut ideea de a scrie o comedie romantică morală, cu oameni care încearcă să facă ceea ce e corect. Pentru mine, tema esenţială a filmului este că minciunile nu au ce căuta în drumul spre obţinerea fericirii.”

       

      What If a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, în 2013. A fost nominalizat ca „Cel mai bun film” la 2nd Canadian Screen Awards şi a câştigat titlul de „Cea mai bună adaptare” la Premiile Academiei Canadiene de Film pentru Scenariu.

       


       

      Sinopsis:

       

      Wallace (Daniel Radcliffe) a abandonat şcoala din motive medicale. De-a lungul timpului a avut numai ghinion în ceea ce priveşte relaţiile. De data asta o întâlnește pe Chantry (Zoe Kazan), o animatoare care însă locuieşte împreună cu iubitul ei. Totuşi, chimia dintre cei doi „amici” este atât de puternică încât nu poţi să nu te întrebi dacă nu cumva dragostea vieţii tale se ascunde de fapt chiar sub ochii tăi, în persoana celui mai bun prieten.

       

      What If este adus în România de Independenţa Film, casă de distribuţie care promovează filme independente de referință, de nișă sau câștigătoare ale unor premii internaționale prestigioase.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor