Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Henry Cavill este foarte norocos!

      14 mai 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Ştiaţi că înainte să joace rolul principal în „Immortals”, Henry Cavill a fost numit de revista Empire, „cel mai ghinionist om de la Hollywood”? Care a fost motivul? Fusese propus să interpreteze rolul lui Superman în filmul regizat de MaG, „Superman: Flyby” (2004), dar a fost înlocuit.

       

      Atunci când MaG l-a scos din proiect, Henry a fost preluat de Bryan Singer, care l-a distribuit pe Brandon Routh în rolul principal. Henry a trecut prin aceeaşi experienţă cu „Harry Potter and the Goblet of Fire”, „Twilight” şi „Casino Royale”. Dar aceste lucruri aparţin trecutului. Astăzi, Henry Cavill este unul dintre cei mai căutaţi actor de la Hollywod, cel mai recent rol al său fiind în thriller-ul de acţiune, „The Cold Light Of Day”.

       

      În acest film, Will Shaw (Henry) şi familia sa pleacă într-o croazieră de o săptămână, în Spania, unde intră în contact cu nişte agenţi secreţi care încearcă să găsească o servietă misterioasă. Din distribuţie mai fac parte Bruce Willis şi Sigourney Weaver. Henry a început, de asemenea, filmările pentru „Superman: The Man of Steel”, care va fi lansat în 2013.

       

       

      Sursa: philstar.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor