Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Henry Golding din „Crazy Rich Asians„ ar putea juca într-un spinoff după G.I. Joe

      15 august 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Henry Golding, devenit celebru pentru rolul din Crazy Rich Asians, e în cărți pentru rolul principal din noua poveste a lui Snake Eyes. Proiectul de spinoff G.I. Joe va fi realizat de Paramount în parteneriat cu Skydance și AllSpark Pictures. Printre producători se află Lorenzo di Bonaventura și Brian Goldner.

      Paramount a avut succes deja cu două filme G.I. Joe – „G.I. Joe: The Rise of Cobra” (2009) și „G.I Joe: Retaliation” (2013), iar Ray Park a jucat rolul Snake Eyes in ambele.

       

      Filmul de acțiune inspirat de aventurile personajelor animației G.I. Joe: A Real American Hero va fi regizat de Robert Schwentke („Divergent”). Eroul poveștii, mereu îmbrăcat în negru, s-a remarcat între militarii anti-tero și a luptat cu fratele său de sânge, Storm Shadow.


      Scenariul noului film, scris de Evan Spiliotopoulos, îl va surprinde în miezul unei aventuri alături de un clan ninja, în încercarea de a răzbuna moartea tatălui său.

       

      După succesul filmului său de debut, Crazy Rich Asians, Henry Golding a mai jucat în Last Christmas, cu Emilia Clarke și Emma Thompson, precum și în filmul lui Guy Ritchie – „The Gentlemen” cu Matthew McConaughey. Snake Eyes i-ar asigura primul rol într-o franziză.

       

      Sursa: hollywoodreporter.com.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor