Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Iată ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

      28 martie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      Cinci premiere vor fi lansate în acest weekend în cinematografe. Copiii vor fi cei mai bucuroşi, două dintre acestea fiind filme de desene animate. Ţi-am pregătit o scurtă descriere a acestora, care te va ajuta să te decizi la care vei merge.

       

      TARZAN 3D

      Un grup de maimuţe curioase îl adoptă pe micul Tarzan, singurul supravieţuitor al unui accident aviatic, în care pieriseră şi părinţii săi. Băieţelul creşte alături de animalele sălbatice, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor.

       

      Abia 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând, el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni.  Ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.

       

      CLOPOŢICA ŞI ZÂNA PIRAT

      Atunci când o zână păstrătoare a pulberii de spiriduş, pe nume Zarina, fură praful albastru şi fuge pentru a se alia cu piraţii din Skull Rock, Clopoţica şi prietenele sale trebuie să se îmbarce în cea mai mare aventură a vieţii lor. Însă, în timpul urmării zânei Zarina, lumea Clopoţicăi este răsturnată cu susul în jos. Ea şi prietenele ei descoperă că talentele lor au fost schimbate şi trebuie să facă o cursă contra cronometru pentru a readuce pulberea albastră acasă şi a salva Valea Spiriduşilor.

       

       

      NOE

      Pământul devine o lume fără speranţă, o lume dominată de oameni răi şi agresivi, dictatori militari şi hoardele lor barbare, ce conduc pământul spre descompunere. Russell Crowe este protagonistul acestui film inspirat din povestea epică a lui Noe, o poveste despre curaj, sacrificiul și speranță, în regia regizorului vizionar Darren Aronofsky.

       

       

      MAREA FRUMUSEŢE

      Filmul prezintă povestea unui scriitor aflat în pragul bătrâneţii, Jep Gambardella (Toni Servillo), care rememorează tinereţea lui plină cândva de pasiuni, atunci când priveşte oraşul Roma ca un melanj de figuri politice, artişti, femei din înalta societate, intelectuali, chiar şi delincvenţi.

       

       

      SPUNE-MI CE-AI FĂCUT AZI-NOAPTE

      Într-o seară, când făcea pe valetul celui mai bun prieten al său Bernie “gură mare” (Kevin Hart), Danny (Michael Ealy), cel cu ochii blânzi, o întâlneşte pe Debbie (Joy Bryant), o fată frumoasă şi isteaţă, care e la fel de timidă ca şi el când vine vorba de relaţii amoroase. Când chimia dintre ei ajunge la punctul critic, ei sar în pat în chiar seara aceea …apoi în seara următoare… şi apoi în altă seară.

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor