Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Iată trailerul final al super producției „Batman vs Superman: Dawn of Justice”

      19 februarie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Campania de promovare pentru „Batman vs Superman: Dawn of Justice”, celor de la Warner Bros, a lăsat destul de multe la vedere şi numai subtilă nu a fost. Încă din primele trailer-uri s-a aflat cursul poveştii în linii mari şi chiar apariţia lui Doomsday ca şi personaj negativ. Însă în acest ultim trailer, deşi nu părea că ar mai fi ceva nou de aflat, cei de la Warner Bros şi D.C. Comics au reuşit să stârnească suspansul şi curiozitatea fanilor.


      Clipul ni-l dezvăluie tot mai mult pe Batman (Ben Affleck) de această dată alături de Alfred (Jeremy Irons), dar şi pe Superman (Henry Cavill) din perspectiva relaţiei de dragoste cu Lois Lane (Amy Adams), pentru ca în final să ne-o prezinte şi pe Wonder Woman (Gal Gadot) în toată splendoarea ei.


      Pe lângă toţi cei menţionaţi mai sus, în  „Batman vs Superman: Dawn of Justice” vor mai apărea Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Laurence Fishburne (Perry White) şi Michael Shannon în rolul Generalului Zod şi dacă zvonurile sunt adevărate şi a lui Doomsday.


      „Batman vs Superman: Dawn of Justice” va avea premiera pe marile ecrane în data de 25 Martie și este distribuit de Freeman Entertainment.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor