Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Îl voi iubi tot restul vieţii mele”, a spus Taya, soţia lunetistului Chris Kyle

      29 ianuarie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Este cunoscut drept cel mai eficient lunetist din istoria armatei americane, însă pentru Taya Kyle, soţul ei a fost omul care râdea mereu în timp ce se uita la cele mai comice videoclipuri, îi oferea îmbrăţisări şi o ajuta să-i culce pe cei mici seara.

       

      Taya a acordat un interviu emoţional pentru revista People, în care a discutat despre momentele minunate petrecute alături de Kyle, problemele cu care s-au confruntat după ce Chris s-a întors din misiunea din Iraq şi cum a rezistat după moartea tragică a soţului ei din 2013.

       

      „Mi-e dor de acele mese în familie în care glumeam alături de copiii noştri”, a spus Taya (40 de ani). „Mi-e dor de zâmbetul lui şi de zilele în care îl aşteptam cu nerăbdare să se întoarcă din misiune. Mi-e dor de modul în care Chris reuşea să schimbe întreaga atmosferă din casă.”

       

      Taya a mărturisit, de asemenea, că şi-ar fi dorit ca soţul ei să se bucure de succesul imens pe care îl are filmul American Sniper.

       

      „Mă gândesc cum ar fi fost să-l am pe Chris lângă mine în aceste momente. Este foarte dureros.”, a spus ea. „Dar va rămâne mereu în inima mea. Îl voi iubi tot restul vieţii.”

       

      Chris Kyle a fost împuşcat mortal pe data de 2 februarie 2013, într-un poligon de tir privat din Texas. Făptaşul a fost Eddie Ray Routh, un veteran de război în vârstă de doar 25 de ani. Acesta va fi judecat pe 11 februarie.

       

       

      Sursa: people.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor