Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      IMAX a lansat un poster exclusiv “Batman v Superman: Dawn of Justice”

      12 februarie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      În aşteptarea premierei filmului “Batman v Superman: Dawn of Justice”, IMAX a lansat un poster exclusiv, care îi înfăţişează pe Batman şi Superman în război unul cu celălalt, în vreme ce lumea decide de partea căruia erou va sta.

       

      O parte dintre scenele din “Batman v Superman: Dawn of Justice” au fost filmate folosind camere IMAX, pentru a-i plasa pe spectator chiar în mijlocul acţiunii.

       

      Lansarea în IMAX a “Batman v Superman: Dawn of Justice” va fi remasterizată digital în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi a sunetului caracteristice experienţiei IMAX, cu ajutorul tehnologiei patentate DMR (Digital Re-mastering). Imaginile cu o claritate de cristal asociate cu geometria personalizată a sălii IMAX şi sunetul digital impresionant creează un mediu unic, care va face publicul să se simtă ca şi cum este în film.

       

      “The Battle Is Bigger in IMAX”


      Temându-se că acţiunile lui Superman nu sunt controlate, Batman porneşte o luptă împotriva lui Superman, în timp ce lumea se frământă în legătură cu tipul de erou de care are nevoie cu adevărat. Pe fondul luptei dintre cei doi supereroi, o nouă ameninţare, Doomsday, este creată de Lex Luthor. Depinde de Superman şi Batman să lase deoparte neînţelegerile dintre ei, împreună cu Wonder Woman, pentru a-i opri pe Lex Luthor şi Doomsday să distrugă Metropolis.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor