Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Implicaţi-l pe Dolph Lundgren în proiecte mari, pe măsura talentului său!

      22 august 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

       

      Filmul "Eroi de sacrificiu 2" (Expendables 2) a spulberat audienţele din S.U.A., deoarece îi aduce împreună pe cei mai cunoscuţi eroi ai filmelor de acţiune ai tuturor timpurilor. Şi dintre toţi actorii aflaţi la bord, de la Sylvester Stallone până la Arnold Schwarzenegger, cel care iese in evidenţă din punct de vedere interpretativ este unicul şi inegalabilul Dolph Lundgren.

       

      În această continuare, Gunner Jensen, personajul interpretat de Lundgren, este mai blând, mai amabil, mai nebun şi mai haios, iar fiecare apariţie a acestuia ne face să zâmbesc şi ne-am dori să-l vedem în mai multe filme lansate în cinematografe.

       

      Pe cât de talentat este Dolph Lundgren, pe atât este de muncitor. În afară de actorie, acesta scrie, produce şi regizează filme. Privind în urmă la cariera sa de filme, un lucru este evident: Lundgren este un tip extraordinar şi încă este eroul musculos al filmelor de acţiune, care nu-şi arată vârsta.

       

      Interpretarea personajului Gunner din "Eroi de sacrificiu 2" (Expendables 2) aduce un plus de valoare filmului (“este un beţiv nebun în majoritatea timpului şi al naibii de haios”) şi ne determină să credem cu tărie că avem nevoie de mai multe apariţii ale lui Lundgren în cinematografe, nu doar pe video. Daţi-i un rol principal într-un blockbuster! Implicaţi-l în proiecte mari, pe măsura talentului său! 

       

       

       

      Sursa: http://www.joblo.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor