Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      În ce afaceri investesc vedetele de la Hollywood

      8 august 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Câştigă milioane ce dolari din muzică sau actorie şi i-ar putea investi în orice afacere prosperă. Dar preferă să o ia de la zero şi să rişte în mici afaceri pe care le pun singuri pe picioare. De la Justin Timberlake la Lady Gaga, celebrităţile se întrec să investească în start-up-uri, iar afacerile pe internet par să fi cucerit Hollywoodul. Iată mai jos câteva vedete care şi-au riscat banii şi afacerile în care au investit.

       

      Ashton Kutcher, de exemplu, a încercat cel puţin 13 start-up-uri, din 2007 şi are propriul fond de investiţii, A Grade. Prima afacere pe care a încercat-o online a fost Ooma, care nu a mers însă. De atunci actorul a avut mai mult noroc.Investiţiile lui Kutcher au fost de ordinul miliardelor de dolari, ca Foursquare şi Airbnb, sau în companii mai mici ca Hipmunk, Blekko, Zaarly and Amen.


      Iar săptămânile trecute, Kutcher a anunţat că începe o nouă afacere, cu site-ul de vânzare de mobilă Fab.com. Tânărul actor investeşte de asemenea în afacerea lui Dave Morin, Path, în Skype, UberMedia sau Fachism.


      Soţia acestuia, Demi Moore, a fost, de asemenea, captată în mai multe dintre afacerile lui Kutcher. Actriţa este implicată şi ea în Fashism, o aplicaţie care permite utilizatorilor să se sfătuiască între ei cu ce să se îmbrace.

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • selena 26 septembrie 2011, 10:30

       un cuplu f frumos !

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • selena 26 septembrie 2011, 10:30

       un cuplu f frumos !