Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Insurgent", lider incontestabil în box office-ul românesc

      24 martie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Parte a seriei Divergent, Insurgent s-a lansat în cinematografele din România vineri, 20 martie. În primul weekend filmul a numărat 48.571 de spectatori și a încasat 1.005.600 de lei, plasându-se astfel pe locul 1 în box office-ul românesc.

       

      Bazată pe bestseller-ul omonim al autoarei Veronica Roth, acțiunea din Insurgent  începe la trei zile după evenimentele din Divergent, când Tris şi Four reuşesc cu greu să o împiedice pe Jeanine şi aliaţii ei să nimicească facţiunea Abnegaţiei. Însă victoria are un preţ imens pentru Tris: ambii ei părinţi, precum şi Will, din facţiunea Neînfricaţilor, sunt ucişi. În Insurgent, acţiunea este mai dramatică, iar miza devine mult mai mare pentru Tris şi Four. Ei trebuie să găsească o cale de a o opri pe Jeanine, ai cărei oameni îi vânează brutal pe Divergenţi prin tot oraşul.

       

      Acţiunea din Seria Divergent: Insurgent se petrece în acelaşi Chicago al viitorului, închis între ziduri, în care societatea este divizată în cinci facţiuni, care se luptă între ele.  Decorurile, costumele și efectele speciale sunt rezultatul unei munci de echipă și a unor pregătiri care au durat luni întregi.

       

      Tris încearcă cu disperare să afle secretul pe care părinţii ei îl apăraseră cu viaţa. Dacă va reuși să îi proteje pe cei dragi, aflați în cinematografele din toată țara. Insurgent este distribuit în România de InterComFilm Distribution, în 3D IMAX. Din distribuția filmului fac parte Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller și Kate Winslet.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor