Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Irina Nistor este o bunicuță cârcotașă în animația "Justin și cavalerii 3D"

      29 septembrie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      Supranumită ,,vocea filmelor”, Irina Nistor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din lumea cinematografiei românești și va putea fi urmărită pe marile ecrane din 4 octombrie în interpretarea unei bunicuțe cârcotașe, în animația Justin și cavalerii 3D.

       

      ,,Ce poate fi mai grozav decât o bunicuță, cu coc și ochelari, plină de sfaturi și puțin ironică,  pe care o cheamă Lily  (și care mai are și ochii albaștri, visul meu de când mă știu),  înregistrată cu umor și răbdare la Studiourile MediaPro, unde în sfârșit, după 24 de ani, mi s-a împlinit ceea ce atâta am râvnit : să fac un dublaj de-adevăratelea, (triplaj, cum ar fi zis colegul de la Cațavencii, că tot e în 3D!) pe un personaj simpatic și atașant, căruia i-a dat glas, pe englezește, nimeni alta decât extraordinara Julie Walters din Harry PotterFetele din Calendar și Billy Elliot, o irlandeză, la origine, ca să fie racord cu clipul Taxi.”, a declarat Irina Nistor despre experiența dublajului pentru animația Justin și cavalerii 3D.              

       

      Ca orice bunică, își iubește nepotul și îl încurajează să își urmeze visul. Ea este cea care îi dă primul imbold lui Justin, atunci când îi dezvăluie secretul locației unde cavalerii se antrenau.

       

      Justin (Freddie Highmore) locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat.

       

       

      După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrăjitorul Melquiades (David Walliams) şi pe arătosul Sir Clorex (Antonio Banderas).

       

      Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.

       

      Irina Nistor face o interpretare de zile mari în animația Justin și cavalerii 3D, din 4 octombrie în cinematografe. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor