Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Iron Man 3 o co-producţie China - Hollywood

      17 aprilie 2012, Autor: Alina Tudor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Walt Disney China, Marvel Studios şi DMG Entertainement au semnat la Beijing contractul de producţie si distribuţie pentru Iron Man 3.

       

      Este sigur de acum că, Iron Man 3, una din cele mai valoroase franchise din industria filmului produs la Hollywood, va lua calea Chinei.Co-producţia China - Hollyood reprezintă un moment istoric în relaţiile dintre China şi piaţa internaţionlă de film.

       

      Astfel, China cedează la presiunile Hollywoodului şi acceptă să mărească cota de piaţă alocată filmelor internaţionale, crescând numărul lansărilor de la 20 de filme pe an la 24, din care 14 vor fi 3D, Imax sau animaţii. La asta se adaugă şi o creştere a profitabilităţii pentru producătorii internaţionali de la 13% la 25% din valoarea câştigurilor.

       

      Revenind la Iron man 3 aflăm că filmările sunt programate să înceapă în mai în Statele Unite şi în august sau septembrie  în China.Conducerea studiourilor implicate este încrezătoare în reuşita proiectului in mod special şi datorită influenţelor locale (China) pe o piaţă cinematografică aflată în creştere.

       

      Cu o distribuţie de clasă, din care sunt confirmaţi Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow şi Don Cheadle, Iron Man 3 este planificat să fie lansat în SUA pe 13 Mai 2013.


      Sursa: Associated Press

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor