Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Îşi vor acorda Demi Moore şi Ashton Kutcher o nouă şansă?

      28 mai 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      După ce au stat despărţiţi luni întregi şi au trecut printr-un scandal public, acum se zvoneşte că Ashton Kutcher şi Demi Moore vor să-şi mai acorde o şansă.

       

      Conform unui articol publicat de RadarOnline duminică (27 mai), celebrul cuplu de la Hollywood s-a reîntâlnit pentru aniversarea zilei de naştere a omului care le-a oficiat căsătoria în 2005, petrecere unde au fost surprinşi „îmbrăţişându-se timp de 60 de secunde”.

       

      O sursă apropiată a celor doi, care a discutat cu Sunday Mirror, a declarat că, în timp ce Ashton ţinea un discurs la petrecerea organizată pentru Kabbalah Rabbi Yehuda Berg cu ocazia zilei de naştere, explicând că Yehuda „îi va iubi pe toţi necondiţionat indiferent ce greşeli au făcut”, actorul s-a emoţionat atunci când a vorbit despre propriile greutăţi, spunând: „Am făcut toate aceste greşeli oribile în ultimul an.”

       

      Aceeaşi sursă a continuat să explice că cei doi încă se iubesc foarte mult şi se gândesc să se împace, divorţul neintrând în discuţie momentan.

       

      După cum a fost raportat anterior de GossipCenter, starul din „Two and A Half Men” a fost prins înşelându-şi soţia la cea de-a şasea aniversare a căsătoriei lor, la un hotel din San Diego, cu o tânără de 23 de ani. De atunci, frumoasa din „Ghost” şi-a schimbat numele pe Twitter din MrsKutcher în JustDemi. Până acum nici unul dintre ei nu a depus actele de divorţ.

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor