Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jackie Chan și Chris Tucker se-ntorc pe marile ecrane!

      8 octombrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Mai țineți minte "Rush Hour"? A trecut ceva vreme de când i-am văzut pe Jackie Chan și Chris Tucker jucând împreună, ca detectivi ce trec prin tot felul de aventuri. Mai exact, 10 ani. Ei bine, iată că, un deceniu mai târziu de la lansarea "Rush Hour 3", aflăm că urmează o continuare.

       

      Jackie Chan a confirmat că scenariul pentru cel de-al patrulea lungmetraj al seriei a fost aprobat, iar filmările vor începe, cel mai probabil, anul viitor. De ce a durat atât? Pentru că echipa nu a reușit să se pună de acord asupra poveștii, a explicat actorul în vârstă de 63 de ani.

       

      Ne bucurăm, totuși, că minunea s-a întâmplat.

       

      Primul film "Rush Hour" a fost lansat în 1998, al doilea, în 2001, iar al treilea a avut premiera în 2007, când a înregistrat venituri de aproape 260 de milioane de dolari, la nivel mondial.

       

      În a treia parte a celebrei comedii de acțiune, ce a marcat revenirea lui Chris Tucker în cinematografie, după o pauză de șase ani, detectivii Carter (Tucker) și Lee (Jackie Chan) luptă din nou cu răufăcătorii chinezi, de data aceasta în Paris, după tentativa de asasinare a Ambasadorului Han.

       

      Suntem nerăbdători să aflăm ce aventuri îi mai așteaptă pe cei doi, mai ales că Jackie Chan promite că scenariul nu va semăna cu precedentele.

       

      Sursa: thesundaily.my

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor