Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jackie Chan vine mâine în România pentru a-şi lansa noul film „Zodiacul Chinezesc”

      10 septembrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Actorul Jackie Chan, care va veni joi la Bucureşti, pentru a deschide evenimentul Zilele Filmului Chinezesc şi pentru a-şi lansa pelicula "Zodiacul Chinezesc", spune că ştia România de la Jocurile Olimpice, de la Cupa Mondială şi de la turneele de tenis şi că îşi doreşte să viziteze ţara noastră.

       

      Joi, Jackie Chan va veni la Bucureşti, la invitaţia Administraţiei de Presă, Publicitate, Radio, Televiziune şi Cinematografie din China şi a Casei Româno-Chineze, pentru a deschide evenimentul Zilele Filmului Chinezesc şi pentru a-şi lansa filmul "Zodiacul Chinezesc", pe care l-a regizat şi în care interpretează şi rolul principal. Evenimentul de lansare va avea loc la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

       

      Potrivit unui comunicat remis de Mediafax, întrebat fiind ce ştia despre România înainte de a veni în ţara noastră, Jackie Chan a spus: "Ca un tip din Hong Kong, ştiu România de la Jocurile Olimpice, de la Cupa Mondială şi de la turneele de tenis. Chiar aştept cu nerăbdare să vizitez Mamaia şi Castelul lui Dracula, dar, din păcate, stau aici (în România, n.r.) doar pentru şase ore".

       

      Casa Româno-Chineză, în calitate de organizator principal al Zilelor Filmului Chinezesc în România, îi oferă lui Jackie Chan titlul onorific de ambasador al relaţiilor culturale dintre cele două ţări, pentru a promova produsele culturale româneşti în China.

       

      Acceptând să fie ambasador cultural pentru România şi China, Jackie Chan crede că astfel "oamenii se pot înţelege mai bine unii cu alţii şi acesta ar putea fi un mod de a menţine pacea".

       

      De asemenea, despre cum a început să joace în filme, Jackie Chan a declarat: "Provin dintr-o familie foarte săracă, iar părinţii mei m-au înscris la Peking Opera School din Hong Kong, când aveam 6 ani. Nu am avut de ales, pentru că nu aveam educaţie. L-am urmat pe (cineastul, n.r.) Sammo Hung pentru a deveni cascador, dublură pentru cascadorii, regizor de cascadorii, apoi actor şi regizor".

       

      Actorul a transmis şi un mesaj pentru România: "Salutare tuturor! Mulţumesc pentru sprijinul vostru. Sper să pot să mai vin în România şi, poate, chiar să fac un film aici".

       

      În Capitală, evenimentul Zilele Filmului Chinezesc se va desfăşura între 11 şi 18 septembrie, la cinematograful Union, deschiderea urmând să aibă loc la Grand Cinema Băneasa.

       

      Lungmetrajul care va deschide Zilele Filmului Chinezesc este "Zodiacul Chinezesc/ CZ12", regizat de Jackie Chan. Programul festivalului mai include filmele "Beijing Love Story", de Chen Sicheng, "The Flying Swords of Dragon Gate", de Tsui Hark, "Full Circle", de Zhang Yang, şi "The Grandmaster", de Wong Kar Wai, cu Ziyi Zhang, actriţă care va veni şi ea la deschiderea evenimentului organizat în Bucureşti.

       

      O vreme s-a speculat că "Zodiacul Chinezesc" va marca şi finalul carierei de actor a lui Jackie Chan. Însă, într-un interviu prilejuit de lansarea filmului în Marea Britanie, actorul a mărturisit că are prea multe proiecte cinematografice care îl aşteaptă pentru a renunţa la carieră, specificând că intenţionează chiar să realizeze o continuare a peliculei "Zodiacul Chinezesc".

       

       

      Sursa: mediafax.ro

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor