Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      James Cameron declară că "Avatar 4" va fi un proiect premergător peliculei Avatar

      10 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Jon Landau, un vechi prieten şi colaborator al lui James Cameron, a făcut recent declaraţii referitoare la procesul de producţie al celor două pelicule Avatar 2 şi Avatar 3, precum şi dezvăluiri legate de subiectul celui de-al patrulea film.

       

      De asemenea, regizorul Cameron a confirmat că Avatar 4 se află în proces de dezvoltare şi a confirmat că acesta va fi un proiect premergător peliculei Avatar, care va prezenta începuturile Pandorei, motivele de vrajbă dintre oameni şi populaţia Na’vi şi va arăta tuturor cum e să explorezi şi să trăieşti în acea lume.

       


      În timp ce echipa de creaţie lucrează la scenariile celor două proiecte Avatar 2 şi Avatar 3, regizorul James Cameron mărturiseşte că încă nu a scris nimic pentru cel de-al patrulea film, dar că are idee despre subiectul acestuia.

       

      Iată câteva din afirmaţiile făcute de regizorul Cameron, într-un interviu acordat MTV: “Mă gândeam să ne întoarcem la începuturile Pandorei, pentru a crea o punte între trecut şi ceea ce ştim deja. Prin urmare, singurul lucru rămas este de a ne întoarce să vedem cum au fost primele expediţii pe Pandora şi să creăm personaje noi, care vor deveni strămoşii personajelor din filmele ulterioare. Este un plan!”.

       

      Toate bune şi frumoase, însă înainte de a-l vedea în cinematografe pe cel de-al patrulea film, părţile doi şi trei din Avatar sunt în procesul de producţie. Legat de acest lucru, faimosul regizor mărturiseşte: “Am petrecut doi ani curăţand conductele. Realizarea acestui film a fost un proces groaznic de complex şi multe s-au spus despre acest lucru, ca atare nu vrem să folosim acelaşi tipar ca în cel precedent, ci ne dorim un flux de lucru mai lent, din raţiuni creative”.

       

      Pentru că tot am vorbit de creativitate, James Cameron a glumit referindu-se la procesul de scriere a scenariului, spunând că lui Peter Jackson (regizorul trilogiei “Stăpânul inelelor”) i-a fost mult mai uşor, întrucât a avut toate cărţile la dispoziţie.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor