Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jason Statham îi are ca parteneri în „Homefront” pe Kate Bosworth, Winona Ryder şi James Franco

      23 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Avem noutăţi legate de Jason Statham care va face echipă cu actriţa Kate Bosworth („Superman revine / Superman Returns”), Winona Ryder şi James Franco în pelicula lui Gary Fleder „Homefront”, după un scenariu de Sylvester Stallone.

       

      Filmul este o adaptare a romanului omonim al lui Chuck Logan şi îl are ca protagonist pe un fost agent din brigada antidrog, Phil Broker (Statham), care se mută cu familia sa într-un oraş mic în speranţa unui trai mai liniştit. În schimb, viaţa acestuia i se va schimba la radical, când va da peste capul mafiei narcoticelor pe nume Gator (interpretat de Franco).  

       

      Potrivit publicaţiei Heat Vision, Kate Bosworth  o va interpreta pe sora lui Gator, o dependentă de droguri, ale cărei probleme vor începe atunci când fiul ei scandalagiu este bătut la şcoală de fiica lui Statham şi va cere ajutorul fratelui ei, pentru a se răzbuna. 

       

      Legat de distribuţia acestui film, Avi Lerner, unul dintre producătorii executivi, a declarat: „Nu mă pot gândi la o echipă mai bună pentru a aduce acest film pe ecran. Scenariul lui Sly este fantastic, James şi Jason sunt doi actori remarcabili, iar Gary chiar ştie să regizeze acest tip de film”. 

       

       

      Sursa: Collider

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor