Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jason Statham în primul trailer “Parker”

      4 octombrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       


      Primul trailer al thrillerului “Parker" în regia lui Taylor Hackford (cunoscut pentru realizarea celebrului “The Devil's Advocate”) a fost lansat. 

       

      Filmul are la bază cele 20 cărţi pe care Donald Edwin Westlake le-a scris din 1962, avându-l ca protagonist pe Jason Statham, care interpretează rolul unui hoţ profesionist, care trăieşte după un anumit cod moral: “nu fura de la oamenii sărmani şi nu-i răni pe cei care nu merită acest lucru”. 

       

      Trădat de către propria sa echipă şi lăsat aproape mort în timpul unui jaf de bijuterii eşuat, acesta va căuta să se răzbune pe foştii săi camarazi chiar în timpul unui jaf de mari proporţii. Jason apare în această imagine având un look total diferit faţă de cel cu care ne-a obişnuit, iar trailerul este plin de clişee.

       

      În plus, pentru spargerile sale, Jason se deghizează fie într-un preot, fie într-un texan bogat (care are un accent îngrozitor). Dacă sunteţi un fan al lui Jason şi al filmelor sale, probabil că veţi fi dezamăgiţi să-l suprindeţi într-un astfel de rol. 

       

      Filmul îi mai are în distribuţie pe Jennifer LopezMichael ChiklisWendell Pierce şi Nick Nolte şi este programat să fie lansat în cinematografele din România la începutul anului viitor.

       

      Sinopsis:

       

      Parker (Jason Statham) este un hoţ profesionist, care trăieşte după un anumit cod moral: “nu fura de la oamenii sărmani şi nu-i răni pe cei care nu merită acest lucru”.  Acesta va fi trădat de către propria sa echipă, care îi va fura partea sa din pradă, şi lăsat aproape mort în timpul unui jaf de bijuterii care a mers prost.

       

      Hotărât să se răzbune, Parker îi va urmări pe aceştia până în PalmBeach, locul celor bogaţi şi faimoşi, în timp ce punea la cale una din cele mai mari lovituri. Eroul se va alătura agentului imobiliar Leslie, interpretat de Jennifer Lopez, pentru a i se opune fostei sale echipe de spărgatori.

       

       

      Vezi trailer

       

       

       

      Sursa: Collider

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor