Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jason Statham - invitat la „Tonight Show”

      19 august 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Continuând promovarea noului său film, „Expendables 2”, Jason Statham a fost invitat vineri (17 august) la „The Tonight Show with Jay Leno”.

       

      Actorul în vârstă de 44 de ani, a discutat cu gazda emisiunii despre orice, de la întâlnirea cu eroul său olimpic, la cum au decurs filmările pentru „The Expendables 2”.

       

      În timpul premierei britanice, starul din „Lock, Stock and Two Smoking Barrels” a avut ocazia să se întâlnească şi să-i felicite pe olimpici, inclusiv pe „cel mai rapid om din lume”, Usain Bolt.

       

      „Trebuia să-l cunosc, a fost grozav”, a comentat Jason entuziasmat, atunci când Jay a arătat publicului o fotografie cu cei doi.

       

      Jason a discutat, de asemenea, despre continuarea filmului „Expendables” şi colaborarea cu vedete precum Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone, descriindu-i drept „doi zei de cinema pe care îi cunoaştem foarte bine.”

       

      În cele din urmă, atunci când a fost întrebat dacă un al treilea film se află în curs de dezvoltare, Statham a răspuns că totul este posibil şi că „succesul depinde de audienţă”.

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor