Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jennifer Aniston: vreau să rămân însărcinată!

      22 ianuarie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Deşi nu a primit nicio nominalizare la Oscar, Jennifer Aniston nu se dă bătută. Actriţa din serialul „Friends” oferă fanilor un pictorial incendiar în cel mai recent număr al revistei The Hollywood Reporter, pentru care a acordat şi un interviu.

       

      Jennifer a vorbit despre subiecte sensibile ce ţin de viaţa ei privată. Actriţa în vârstă de 45 de ani, a mărturisit că atât ea, cât şi logodnicul ei Justin Theroux îşi doresc un copil. „E un subiect consumat. Nu-mi place să discut despre asta, pentru că este o chestiune personală. Cine ştie dacă se va întâmpla? Este o dorinţă. Facem tot posibilul să se îndeplinească.”, a spus ea.

       

      Jennifer a declarat că vor avea loc schimbări majore în viaţa ei, inclusiv mari proiecte: „Vreau să fac ceva important. Poate fi mai multă muncă, mai multă creativitate sau proiecte filantropice. Poate fi un copil. Poate fi o fundaţie. Ştiu doar că am un scop mare. E ca un puzzle, pe care nu l-am rezolvat încă. Dar simt că va fi ceva extraordinar.”

       

      Jennifer a abordat şi subiectul dislexiei, boala de care a aflat că suferă abia la 20 ani: „ Am crezut că nu sunt inteligentă. Pur şi simplu nu puteam reţine nimic. Pe urmă am făcut această descoperire. Toate traumele mele din copilărie au acum o explicaţie.”

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor