Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jennifer Lawrence, umilită la doar 16 ani

      18 octombrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Nici Jenifer Lawrence nu a fost scutită de fenomenul hărțuirii. Actrița a vorbit, recent, despre o experiență neplăcută, pe care a trăit-o la doar 16 ani.

       

      Adolescentă fiind, Jenifer Lawrence a trebuit să stea, dezbrăcată, în fața unei producătoare de film, alături de alte femei care erau mult mai slabe decât ea. Ce i s-a spus, după? Că ar trebui să folosească pozele nud ca sursă de inspirație pentru dieta sa.

      Ce i s-a spus când actrița i-a povestit unui alt producător întâmplarea? El a afirmat că nu înțelege de ce toată lumea spune despre ea că este grasă, pentru că, de fapt, orice bărbat ar dori-o.

       

      De ce ies aceste lucruri abia acum la iveală? Jenifer Lawrence mărturisește că s-a temut pentru cariera ei, potrivit variety.com.

       

      Pe de altă parte, acum s-a creat un context favorabil acestor mărturisiri. Foarte multe actrițe și-au dezvăluit experiențele, în plin scandal legat de Harvey Weinstein, acuzat de hărțuire sexuală. Asta a declanșat și o campanie pe rețelele de socializare. Femei din toată lumea distribuie sintagma #metoo, în spirit de solidaritate față de cele care au trecut prin asemenea experiențe.

       

      Ne bucurăm că femeile au, în sfârșit, curajul de a ieși în față și de a vorbi despre hărțuirea sexuală. Ne bucurăm, de asemenea, că, la fel ca multe altele, Jenifer Lawrence a rezistat, devenind o actriță de succes.

      De altfel, un nou film cu ea în rol principal apare în cinematografie, vineri, 20 octombrie: pelicula Mother!.

       

      Iată trailer-ul (Pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru YouTube – FilmSi Channel)

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor