Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jeremy Podeswa, directorul Games of Thrones vorbește despre rolul lui Ed Sheeran

      20 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Ed Sheeran pare a fi îndrăgostit de rolul său, dar încă nu împarte dragoste și pentru fanii "Game of Thrones" . Starul pop britanic a fost stânjenit de reacții negative pe social media, în urma unor remake-uri în seria fantezistă HBO, care, evident, l-a determinat să renunțe la Twitter pentru o zi (după ce și-a reactivat contul). Din fericire pentru Sheeran, Jeremy Podeswa, care a regizat episodul, a călătorit ca Brienne din Tarth, pentru a-și apăra onoarea.

       

      Sheeran a fost un cadou pentru actrița Maisie Williams, care este un mare fan al starului pop. Ei apar împreună într-o scurtă scenă în care se întâmplă ca Arya (Williams) =să se lupte cu soldații pentru armata Lannister. Ei cântă în jurul unui foc, el îi oferă un iepure și îi împărtășesc clipe în viața de după război. Unii critici au văzut scena ca fiind o tangență inutilă și o modalitate de a schimba înfățișarea Sheeran, care nu a progresat povestea, în timp ce alții păreau să se opună numai pe baza dezacordurilor lor față de Sheeran.

       

      Cu toate acestea, Podeswa a învinuit reacția negativă asupra influențelor externe, incluzând poziția lui Sheeran, în partea de sus a topurilor pop. "În lumea spectacolului a făcut o treabă minunată și se pare că aparține acelei lumi" a spus Podeswa.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor